MERVE BOLUĞUR İLİŞKİSİ HAKKINDA YANITLAR VERDİ

MERVE BOLUĞUR İLİŞKİSİ HAKKINDA YANITLAR VERDİ

ABONE OL
Aralık 29, 2021 10:24
MERVE BOLUĞUR İLİŞKİSİ HAKKINDA YANITLAR VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhabirlerle sohbet eden Merve Boluğur, “Ben böyle farklı makyajları çok seviyorum, kendimde yenilik görmeyi… Yeni yıl makyajı diyebiliriz ama daha çok bunun yurt dışında örneği var. Lady Gaga, Rihanna hep böyle, yenilik katıyorlar hayatlarına işleriyle bağlantılı olarak. Ben de seviyorum insanların karşısına rengarenk, yeni bir Merve olarak çıkmayı.” diye konuştu.


“KONUŞMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI SEVİYORUM!”

Özel hayatından bahseden oyuncu, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı işletmeci Erkan Şen’in kendisine değer verdiğini ancak yaşadığı aşkla ilgili fazla konuşmayı sevmediğini anlattı.

Boluğur, konuyla ilgili, “Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu… ikincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.

“MÜZİĞİ ÇOK SEVİYORUM”

Merve Boluğur, ayrıca oyunculuktan elde ettiği tecrübelerini müzik alanına aktarmayı istediği için müzikle ilgilendiğini ve uzun dizi süreleri nedeniyle setlerden uzak durduğunu da açıkladı.

Boluğur, “Şarkı çalışmam var, sözlerini ben yazdım. Klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurt dışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum. Hem dinlemeyi hem de üretim kısmını… Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikimi var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim açıkçası. Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu. Kabul etmememin sebebi; uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayata bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak.” dedi.


“BEN KENDİMİ ONAYLIYORUM”

Oyuncu, “Müzik camiası sizi kolay kabullenecek mi?” sorusuna ise, “Ben kendimi onaylıyorum. Kendime kendimden onay ve destek veriyorum. Tabii bu yolda yanımda olacak insanlar var. Gerisi bende. Ben kendim mutluluğum için bu işi yapıyorum. Beni büyük ihtimal sahnelerde de görebilirsiniz.” şeklinde iddialı bir cevap verdi.

“GÜZEL BİR DİYALOGDAYIZ”

Erkan Şen’e yöneltilen, “Merve Hanım’ın kalbini nasıl çaldınız?” sorusu üzerine araya giren ünlü isim, “Hava çok soğuktu, montunu kaptım. Şimdi tam anlamı ile bir ilişki diyemem. Size karşı hep şeffaf oldum ama en azından doğru haber çıksın anlamında güzel bir diyalogdayız.” açıklamasını yapmıştı.


ELİNİ OMZUNA ATTI

Daha sonra sevgilisiyle beraber otomobillerine doğru ilerleyen Şen’in, elini Boluğur’un omzuna atması dikkatlerden kaçmamıştı.

Öte yandan Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda da özel hayatıyla ilgili konuşmuştu. “Bir ilişkiye başladığımda duygu çalışması yapıyorum.” diyen Boluğur, “Nasıl hissediyorum? diye düşünüyorum. Kendime sarılıyorum. Meditasyon bana çok yardımcı oluyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu, “Bazen insanlar başkasının hayatından ders alabilir. Bazıları da kafasına vura vura öğrenir. Tecrübelere açığım.” demişti.

Merve Boluğur, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

 İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar. Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var. Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. ‘Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var’ demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım.

 Kendime saygı konusuda okuduğum kitaplar çok yardımcı oldu. Psikiyatrlar yardımcı olabiliyor. Yaşadığım deneyimler, okuduğum kitaptaki karakterler de bir öğreti oluyor.

“HAYALİMDE Kİ MESLEK SUNUCULUK “

 Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum. Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz. Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseye bildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin. Prensiplerim var. Kendi hayatımın başrolündeysem yorumumu da dilediğim gibi kaleme almak hakkım.  Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum. Hayalimdeki meslek sunuculuktu. Bu duygumu özgürlükle yaşadığım bir kanalım var. Spor olarak hayatıma yürüyüşü koyuyorum. Yürürken hayatımla ilgili kararlar aşamasında iyi bir muhakeme oluyor. Özellikle yolda gördüğüm hayvanlarla iletişim kurmak beni besliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.