Morena Taraku’ya Berdan Mardini sorusu!

Fatoş Yelliler ile on yıl devam eden evliliğini olaylı bir şekilde sonlandıran ünlü türkücü Berdan Mardini'nin, dünyaca ünlü Kosovalı R&B şarkıcısı Morena Taraku ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Mardini'nin, yakın çevresine "Morena'da aşk duygusunu gerçek anlamda yaşadım. Onunlayken çok mutluyum, hayatı tekrardan onunla buldum" dediği de ortaya atılan iddialar arasındaydı.

DOĞUM GÜNÜNÜ ORGANİZE ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

İkili, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kendilerini ele verirken, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlayan türkücünün sürpriz doğum günü kutlamasını da Taraku'nun organize ettiği ortaya çıkmıştı.

43 yaşındaki şarkıcı Berdan Mardini ile kendisinden 15 yaş küçük olan Morena Taraku'nun aynı sitede oturuyor olmaları ise bir diğer dikkat çekici konu olmuştu.

AVM'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bu iddiaların ardından Taraku, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Alışverişini tamamladıktan sonra AVM'den ayrılan şarkıcı, gazetecilerle karşılaştı.

Berdan Mardini ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerle ilgili sessiz kalmayı tercih eden Taraku, yaklaşık 200 bin TL değerindeki ATV'sine binerek gözden kayboldu.

NE OLMUŞTU?

Ünlü türkücü Berdan Mardini, 2010 yılında evlendiği Fatoş Yelliler'den geçtiğimiz mart ayında boşanmıştı. Mardini'nin avukatının yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır. Taraflar boşanmanın mali ve sair sonuçları ile velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla 29 Mart 2021 tarihinde evliliklerini sonlandırmışlardır."

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Yelliler, boşanmalarından 3 ay sonra otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırganın açtığı ateş sonucu bacağından yaralanan Yelliler, hastanede tedavi altına alınmıştı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Olayın ardından Yelliler, Mardi'nin vurulma olayında şarkıcının azmettirici olduğunu öne sürmüş ve türkücü hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Yaşananların ardından adı Gülşah Saraçoğlu'nun bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile yasak aşk iddialarına karışan Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"EVLİ OLDUĞUMU BİLMİYORDU"

"Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekteydi."

Bu itiraf kısa sürede gündem olurken, Berdan Mardini "Herkes fıtratına uygu kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz" mesajını paylaşmıştı.