MÜGE  ANLI, MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK” SEYHAN SOYLU İFŞA ETTİ.
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • MÜGE ANLI, MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK” SEYHAN SOYLU İFŞA ETTİ.

MÜGE ANLI, MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK” SEYHAN SOYLU İFŞA ETTİ.

ABONE OL
Haziran 21, 2022 17:15
MÜGE  ANLI, MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK” SEYHAN SOYLU İFŞA ETTİ.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ünlü sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz gün programında izleyicilerine bir müjde vererek hayatını İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde üst düzey bir müdür olan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirme kararı aldığını açıklamıştı.

Müge Anlı’ nın evlilik kararının ardından, bugün Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu’ da canlı yayında önce kendisini tebrik etti, ardından Müge Anlı ile ilgili bir gerçeği canlı yayında ifşa etti.

Seyhan Soylu “Müge Anlı çok başarılı bir kız. ATV kanalında inanılmaz itibar sağlamış ve hem Emniyet Teşkilatı’nda hem de bürokraside çok sevilen bir hatun.Stajyer olarak işe alındığında bile çok mücadeleci, kendini yenileyen, vizyon sahibi bir kızdı.

Müge Anlı çizgisini hiç bozmadan kendini çocuğuna adadı ve bu süreçte kendine layık birini ciddi bir izdivaç olmadan da deklare etmek istemedi. Ve beyefendiyi izdivaçla ilgili seçmesinin sebebi de önümüzdeki seçimlerde MHP Milletvekili Müge Anlı’ ya yakışacak bir eş olması.

Devlet Bahçeli kadın kontenjanından Müge Anlı’ listeye koyuyor. Devlet Bahçeli’ nin, Müge Anlı ile ilgili vermiş olduğu bu karar inanılmaz doğrudur. Ve MHP’ nin A kadrosunda bu konu bitmiştir.

Müge Anlı gibi siyasette doğru kimlikleri belirlediğinizde, siyasi rol model olmuş bir parti genel başkanından çok daha fazla oy alabilecek bir kimliktir.  Şinasi Bey’ e de hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Müge’mizin kıymetini bilirsin” diyerek bombayı patlattı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.