NERGİS KUMBASAR: YASMİN DOZUNDA GİYİNİYOR!

NERGİS KUMBASAR: YASMİN DOZUNDA GİYİNİYOR!

ABONE OL
Aralık 22, 2021 08:29
NERGİS KUMBASAR: YASMİN DOZUNDA GİYİNİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OYUNCU NERGİS KUMBASAR SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

Başarılı oyuncu Nergis Kumbasar, kızı Yasmin Erbil‘in iddialı kıyafet tercihleri hakkında suskunluğunu bozdu. Kızı hakkında yapılan haberleri kaldırabildiğini söyleyen oyuncu, “Kızım yaşıtlarına göre çok dozunda giyiniyor” dedi.

Nergis Kumbasar: Yasmin çok dozunda giyiniyor

“YASMİN’İN CANINI ÇOK YAKIYORLAR”

Kızı hakkında yapılan haberleri kaldırabildiğini söyleyen Kumbasar, “Ünlü çocukların işi çok zor. Hele ki Yasmin oyunculuk ve sunuculuğa geçtikten sonra… Erbil’e ya da bana gıcık olan Yasmin’in üzerinden yürüdü. Biz de bunu ona anlatmıştık, Yasmin de bunları tecrübe edinmeye başladı. Yasmin, hakkında yapılan haberleri taşıyabiliyor. Yasmin’in canını bazen çok acıtıyorlar ama ben kendi tecrübelerimden ona örnek verdiğim için anlıyor.”

Nergis Kumbasar: Yasmin çok dozunda giyiniyor

“Mini elbise ve dekolteli giyinmesini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum. Göz önünde ve güzel bir kız. O yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor. Yasmin’e bu haberlerinin mantığında tıklanma olduğunu da anlattım.”

Nergis Kumbasar'dan kızı Yasmin Erbil'e: Ben bunun fotoğrafını çekip elimde  tutayım... - Magazin Haberleri

“ERBİL’İN HAYATI BENİ İLGİLENDİRMİYOR”

Eski eşi Mehmet Ali Erbil’in özel hayatıyla ilgili konuların kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Nergis Kumbasar, “Gelip bana onunla ilgili sorular soruyorlar. Ben de bazen cevap veriyorum. Cevap verdiğim konular da Yasmin’i ilgilendiren şeyler oluyor” dedi.

Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil'e 25 yıl sonra gelen sitem: Beni hep  böyle kandırdın - Magazin Haberleri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.