NEŞET ERTAŞ’I VE UĞUR YÜCEL’İ TANIMAYAN ŞARLATANDIR

NEŞET ERTAŞ’I VE UĞUR YÜCEL’İ TANIMAYAN ŞARLATANDIR

ABONE OL
Kasım 10, 2021 18:50
NEŞET ERTAŞ’I VE UĞUR YÜCEL’İ TANIMAYAN ŞARLATANDIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aktivist gazeteci Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki FLASH TV ’de yayınlanan ’ AL SANA HABER’ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yaptığı açıklamalar ses getirdi…

Programda Selin Ciğerci’nin Ünlü oyuncu Uğur Yücel’i tanımadığı yönündeki açıklamaları masaya yatırıldı.

Seyhan Soylu, geçen yıl yorumcu olarak katıldığı, Baba Haber adlı haber bülteninde Selin Ciğerci’ye Donald Trump sormuş aldığı cevapla şaşkına dönmüştü. Selin Ciğerci Trump’ı tanımadığını söylemişti. Benzer bir olay da 2.Sayfa programında tekrarlanmış, Selin Ciğerci’nin engin kültürü ünlü tiyatrocu sinema sanatçısı Uğur Yücel’i tanımadığını açıklamıştı… Al sana Haber kadrosu bu söz üzerine konuşmayı masaya yatırdı.

Nihat Doğan, masadaki yorumculardan daha sert bir söylemle konuya girdi, sosyal Fenomenlikten iş kadınlığına terfi ettiğini ima eden Selin Ciğerci’ye ağır eleştiride bulundu.

SELİN CİĞERCİ BUGÜNE KADAR NE YAPMIŞ

“Biz niçin Selin Ciğerci’yi bilmek zorundayız, Selin Ciğerci bugüne kadar ne yapmış?” Sert yorumcu Nihat Doğan’ın sözleri masaya adeta bomba gibi düştü. Bahar Candan, Selin Ciğerci’nin yaptığı işlerinin arkasında durmadığını söyledi.

Sivri dilli yorumcu Nihat Doğan başka bir konuya da değinerek, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden “Neşet Ertaş’ı tanımayan da sanatçı değildir, şarlatandır” diyerek yargısını koydu…

Bu açıklama, moderatör Seyhan Soylu’da yer buldu ve aynı sözleri tasdikledi…. “Neşet Ertaş ve Uğur Yücel’i tanımayan şarlatandır, soytarıdır” diyerek Nihat Doğan’a destek oldu. Seyhan Soylu yine yapacağını yaptı. Ansızın ve seri bir şekilde, Selin Ciğerci’yi canlı yayına bağladı. Ne zaman telefon açsa “aramasına hayır diyemeyenler” içinde yer alan Selin Ciğerci, ünlü moderatörün telefonunu geri çeviremedi…

SELİN CİĞERCİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Seyhan Soylu müsaade isteyen, konuşmaktan çekinen Selin Ciğerci’yi usta sorularıyla ekranda tutmayı başardı. Magazin gündeminin merak ettiği soruları tek tek sordu. Selin Ciğerci art arda gelen soru yağmuruyla neye uğradığı şaşırdı. Ancak cevap vermekten de geri kalmadı. Büyük saygıyla hitap ettiği Seyhan Soyluya kaçamak cevaplar vermeye çalışsa da Soylu seyircinin beklediğini aldı… Seyhan Soylu bir sorgu üstadı gibi usta oyuncu Uğur Yücel’i tanıyıp tanımadığını sorunca, Ciğerci bir itirafta bulundu… “Uğur Yücel’i tanıyıp tanımadığım bu benim ayıbım olsun” dedi.

NEŞET ERTAŞ’I UĞUR YÜCEL’İ TANIMAMAK SOYTARILIKTIR

Seyhan Soylu, “Neşet Ertaş’ı, Uğur Yücel’i tanımamak bu ülkede soytarılıktır” deyince, Selin Ciğerci “ekranda Uğur Yücel’i görünce, biranda görünce tanıyamadım hatırlamadım” diye itirafta bulundu.

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, “Uğur Yücel. Sevdiğim bir sanatçı. Filmlerini, dizilerini, hepsini biliyorum. Bu itirafın üzerine, Seyhan Soylu “Uğur Yücel’i tanımadığın için özür diler misin?” deyince de, pişmanlığını dile getiren bir cümle kurdu. “Bu da benim ayıbım olsun bir anda aklıma gelmedi, benim kafam başka yerlere çalışır” dedi…
Bir başka yorumcu Tuğba Ekinci ise programda Selin Ciğerci ile ilgili bomba bir açıklamada bulundu Selin Ciğerci’in asla kendi zekasıyla bir yerlere gelmiş bir bayan değil arkasında biri var diyerek iddiada bulundu .Bu açıklamanın üzerine Bahar Candan Selin Ciğerci’ye sert eleştirilerde bulunarak Show pratiğinin çok az olduğunu hemen gardını aldığını daha önce Show programı yaptığını başarısız olduğunu söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.