NİHAT DOĞAN “ 28 ŞUBAT DEVAM EDİYOR”

NİHAT DOĞAN “ 28 ŞUBAT DEVAM EDİYOR”

ABONE OL
Mart 22, 2022 07:36
NİHAT DOĞAN “ 28 ŞUBAT DEVAM EDİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da Furkan Vakfı destekçilerinin yapmak istediği yürüyüş polisin sert müdahalesine sahne oldu.Furkan Vakfi’nın paylaştığı görüntülere göre, polis eylemcilere biber gazı ve mermi sıkıyor ayrıca eylemcileri sık sık joplarla vurduğu da görülüyor.

AL SANA HABER’in bugünkü canlı yayında Nihat Doğan bu konuya değindi.

Nihat Doğan” Ben gerçeği söylemek zorundayım.Polisin o insanlara bu sert müdahalesini asla kabul etmiyorum.28 Şubatın da devam ettiği düşüncesindeyim.Sayın Süleyman Soylu’ya buradan sesleniyorum.Adana Emniyet’i ile ilgili gerekli soruşturmayı başlat.O kişiler kim ise hepsini görevden al.Bu görüntüleri kimsenin kabul etmesi mümkün değil.Bir çok AK Partili de polisin Furkancılara yaptığı işkenceye tepki gösterdi.İşkence insanlık suçudur.Faşizmin kurumsallaşması diye bir bir şey var. Atatürk’ün evi taşlandı diye algı yaptılar ve Yahudilerin evlerini taşladılar.Rumların dükkanları yağmalandı.Onlar bizim komşularımızdı.Kız alıp verdik.O yüzden hafızalarımız hala diri.” dedi.

Seyhan Soylu ise “ Biz Osmanlı’dan beri azınlıklara sahip çıkan bir milletiz.Bu ülkede alevi kardeşlerimizin evlerine çarpılar koyularak da aynı şey yapıldı.O evlere çarpıları koyanlar bugün 6’lı masada Mustafa Kemal Atatürkçü oldu.Bugün doğudaki kardeşlerimiz için de sevgi tamponu yapmamız lazım.Oralara barajlar, okullar yapmalıyız.Ayrıca Furkancılar benim düşünceme çok aykırı ama onlara yapılan zulme karşıyım” dedi.

Nihat Doğan tekrar söze girerek “ İşkence kime yapılırsa yapılırsın karşıyım çünkü bir insanlık suçudur.Fikrinden dolayı kimseye hakaret edilmemeli.” dedi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.