NİHAT DOĞAN “ALİŞAN BU GÖNDERMEYİ DEMET AKALIN’ A YAPMIŞ”

NİHAT DOĞAN “ALİŞAN BU GÖNDERMEYİ DEMET AKALIN’ A YAPMIŞ”

ABONE OL
Nisan 21, 2022 07:23
NİHAT DOĞAN “ALİŞAN BU GÖNDERMEYİ DEMET AKALIN’ A YAPMIŞ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER masasının gündeminde bugün, 3 yaşındaki oğluna masaj yaptırdığı anları sosyal medya hesabından paylaşan ve tepki alan şarkıcı Alişan vardı.

Alişan,  gelen eleştiriler üzerine açıklama yapmak zorunda kalmış ve ‘Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim’ demişti. Tepkilerin devam etmesi üzerine Alişan yeni bir paylaşım daha yaptı ve “Bilmem ne 200 bine çanta alırken, bilmem ne 100 bin Dolara yüzük alırken, bilmem nenin sokak kombini 50 bin, bilmem ne 5 milyona araba aldı derken, bunların haberleri yapılırken kimse sesini çıkarmaz… Ama Alişan yaptı mı tuh sana yazıklar olsun derler… Bırakın bu işleri” diyerek tepki göstermişti.

Program yorumcularından Pınar Eliçe, Tayyar Işıksaçan, Nihat Doğan, Başak Çokan ve Hakan Solaker’ de bu konuyla ilgili yorumlar yaparken bir ilginç iddia da Nihat Doğan’dan geldi.

Başak Çokan Alişan’ ın paylaşımını “Oğluyla ilgili esprili bir şey paylaşmış. Alişan evini, arabasını, kaldığı otelleri paylaşan bir adam değil. Onca yıldır sanat camiasında. Yıllardır da kazandığı bir para var. Oğluyla ilgili bir espri yapmış” olarak değerlendirirken Nihat Doğan “Alişan’ ın yaptığı görgüsüzlük mü Tayyar abi? Çok görgüsüzlük olarak nitelendiren de var” diye sordu.

Tayyar Işıksaçan; “Yani çok ısrar etmiş çocuk bunu. Yazdığından onu anlıyorum. O da babası olarak bir espri yapmış” derken Moderatör Gökay Kalaycıoğlu konuyu farklı bir açıdan ele alarak “Çocuk fotoğrafı çek demiş olabilir de paylaş diye de ısrar mı etmiş?” diye sorunca “Hayır canım çocuk fotoğrafı çek dememiştir” diye cevap verdi. Pınar Eliçe ise “Ben bu fotoğrafı görünce çok tatlı, çocuğun ayağını öpesim geliyor ama paylaşımı gereksiz buluyorum. Biz ailelerin çocuklarının fotoğraflarını paylaşmalarını doğru bulmuyorum” diyerek eleştirisini dile getirdi.

Gökay Kalaycıoğlu, Alişan’ ın son dakika paylaşımını masada okurken Nihat Doğan “Vaaay Demet Akalın için söylemiş bu sözleri. Çünkü Demet’ten başka var mı paylaşan?” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.