NİHAT DOĞAN’DAN AĞIR SÖZLER; “ÖLMEYİ BAYILMAK ZANNETMEYİN”

NİHAT DOĞAN’DAN AĞIR SÖZLER; “ÖLMEYİ BAYILMAK ZANNETMEYİN”

ABONE OL
Mart 10, 2022 07:48
NİHAT DOĞAN’DAN AĞIR SÖZLER; “ÖLMEYİ BAYILMAK ZANNETMEYİN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER’ in yorumcularından Nihat Doğan ve Güzellik Merkezi Sahibesi Sevim Alan geçtiğimiz aylarda canlı yayında iş ortaklığına imza atmış ve Sevim Alan Beauty Palace Ataköy Şube için açılış hazırlıklarına başlamışlardı.

CANLI YAYINDA NİHAT DOĞAN’ A CİHAZ HEDİYE ETTİ, SONRA YAN ÇİZDİ

Geçtiğimiz hafta Sevim Alan, Nihat Doğan ve Dilan Polat Al Sana Haber programında bir araya gelmişlerdi. Seyhan Soylu, güzellik merkezi açma hazırlığında olan Nihat Doğan’ a destek olmak için canlı yayında Dilan Polat’ tan cihaz hediye etmesini isteyince Polat’tan şeref sözü alarak iki cihaz almak için el sıkışmıştı. Fakat Dilan Polat yayından sonra Seyhan Soylu’ yu arayarak “Ben yayından sonra eşimle konuştum bana ‘ Bu cihazlar çok pahalı. Peynir ekmek paraları değil. Elimde stok yok zaten müşteriye veremiyorum. Sen millete veremezsin’ diyerek tepki gösterdi. O nedenle hediye edemem ancak cihaz fiyatlarında indirim için yardımcı olabilirim” diyerek yan çizince Nihat Doğan sinirlendi ve Dilan Polat’ a ateş püskürdü.

 

Nihat Doğan; “2 tane makine için burada attı tuttu. Hediye mi? Ne demek Seyhan ablam sana kurban olsun dedi. Daha kapıdan çıkar çıkmaz ‘Ay veremem kocam izin vermez’ demeye başladı. Geri vites yaptı” dedi. Başak Çokan ise “Aslında bunu sadece sana vermiyor ki. Sevim Alan’ da en yakın arkadaşı” yorumunda bulununca Nihat Doğan; “Bırak Allah aşkına. İşin içine ticaret girince kimse kimsenin arkadaşı değil” dedi.

Seyhan Soylu; “Bu güzellik merkezleri neden birbirlerini çekemiyorlar?” diye sorunca;

Nihat Doğan; “Bu onların arasındaki rekabet. Biz sanat camiasında da var bu. Bu nankörlük yaptığı. Aslında bana yapmadı. Sana yaptı bunu. Seni ezmiş oldu aslında.” dedi.

Seyhan Soylu; “Ben artık Dilan Polat ile ilgili olumsuz bir haber olursa yaparım” deyince Nihat Doğan’ da “Tabi ki Dilan’cığım şimdi senin kocan haklı olarak senin işini düşünüyorsa bizim işimiz de bu, haber yapmak. Torpil yok o zaman. Mesela sana gelen bir müşterinin de yüzünü yaktığın iddia ediliyor. O zaman şimdi biz kadını getirip röportaj yapacağız. Herkes işini yapacaksa, bir hatır gönül dostluğu olmayacaksa kusura bakma. Seyhan Soylu sana çok kırıldı. Ben asla kırılmadım. Önemli değil 100 Bin TL feda olsun” diyerek sitem etti.

Nihat Doğan sözlerine devam ederek; “Biz mesela Sevim hanımla birlikte yeri tuttuk Ataköy’ e gidip. 15 gün sonra sözleşme imzalamak için emlakçıya gittiğimizde bize dedi ki emlakçı ‘Ya buraya Dilan Polat’ tan geldiler. Nihat Doğan ve Sevim Alan yer açıyormuş. Yanında yakınında biz de dükkan istiyoruz. O yüzden diyorum dostluk falan hikaye” dedi.

Başak Çokan; “Biz kimsenin yanına yakınlarına açmıyoruz dedi canlı yayında” deyince Doğan; “Ya yalan ya” diyerek emlakçının atmış olduğu ses kaydını dinleterek sözlerini yineledi ve canlı yayında Dilan Polat’ a açtı ağzını yumdu gözünü.

Seyhan Soylu o sırada yayına telefonla bağlanan Sevim Alan’ a “Nihat delirdi. Dilan Polat’ a cihazları hediye edeceği deyip de yan çizdiği için. Hatta ben Dilan’ a hediyeyi boş ver ben sana maliyetini yollayayım dedim” deyince Sevim Alan “Nihat Bey sakin olun. Denizleri geçtiniz derelerde boğulmayın. Dilan Polat’ ın cihazına ihtiyacımız yok biliyorsunuz ki. Bu Seyhan hanımla Dilan Hanımın problemi olsun. Yaklaşık 3-4 Milyonluk yatırım yapmışsınız. Dilan Polat’ ın 30 TL’ lik cihazına kalmadınız. 20 gün sonra açılışımız var. Sakin olun. Eğer kıskanılmazsanız bir marka olmazsınız. Markanın sağına soluna gelen olur ancak önemli olan geldikten sonraki ömürleridir. Kim gelirse gelsin kendini devirir. ” diyerek Nihat Doğan’ a destek verdi.

Kendisine cevap hakkı doğan Dilan Polat canlı yayında Seyhan Soylu’ yu arayarak cevap verdi. Dilan Polat; “Seyhan ablacığım Engin vermiyor iki tane makine. Ne yapayım adamın başına mı çıkayım? Nihat da bir erkek. Engin şubeye cihaz veremiyor Nihatcığım. Hiç hoş değil bu kadar dostluğun arkasından böyle konuşman”

Nihat Doğan; “Ben mesela karımın sözünü asla yere düşürmem. Hele ki 3- 5 TL için. Hiç önemli değil. Ben karımın sözünü yere düşürmemek için servet harcarım gerekirse. Söz verme o zaman burada Seyhan’ a. Benim karım racon kesecek söz verecek ben onun sözü için bedenimi toprağa düşürürüm. Seyhan dedi sana 50 Bin TL maliyetini yollayayım diye. Dilancığım biz de senin kocanın baktığı gibi bakıp haber önümüze geldiğinde yapardık. Niye yapmadık? Demek ki her şey para değilmiş. Dostluk ve verilen söz değerliymiş” derken tartışma hararetlendi.
Seyhan Soylu; “O zaman niye söz verdin?

Dilan Polat; “Maliyeti 50 Bin olur mu? Adam 50 Bin TL verip almıyor makineyi. Nasıl yolayayım? Olabilecek bir şey değilmiş. Cihaz üretimi sıkıntılı şu ara. Kendi şubelerimiz sıra bekliyor. Bu yüzden şubelerin açılışlarını erteliyorum. Benim arkamdan orada müşterinin yüzünü yakmış diyorsunuz. O gelen kadın paralı köpekti. Bana geldiğinde bıyık bölgesinde ağdadan kopan eti vardı. Kapkaraydı. Nihatciğım sen de merkez açacaksın sana da aynısını yapacaklar. Normal bir firmaya 15 Bin TL indirim yaparken Nihat’ a 70 Bin TL indirim yaptık” diyerek kendini savundu.
Seyhan Soylu; “Peki Nihat’ ın dükkanı yanında dükkan açma konusu nedir?” diye sorunca Polat; “Ben kimsenin yanında sağında solunda dükkan açmıyorum. Ataköy’ de de şube açmıyorum. Benim adıma kimse böyle bir şey yapamaz. Bu konu hakkında da bilgim yok” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.