NİHAT DOĞAN’DAN İZZET YILDIZHAN’A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

NİHAT DOĞAN’DAN İZZET YILDIZHAN’A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Yıldızhan, günler sonra sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kendisine gelen tepkilere isyan etti. Bir tepki de Türkücünün yakın arkadaşı Nihat Doğan’dan geldi.

ABONE OL
Kasım 8, 2021 16:00
NİHAT DOĞAN’DAN İZZET YILDIZHAN’A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz hafta yaptığı ‘flört’ açıklamasıyla adından söz ettirmişti. 58 yaşındaki türkücünün “Kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Flörte karşıyım. Bir kızla erkeğin aynı evde yaşamasına karşıyım” sözleri tepki çekmişti. Yıldızhan, günler sonra sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kendisine gelen tepkilere isyan etti. Bir tepki de Türkücünün yakın arkadaşı Nihat Doğan’dan geldi.

NİHAT DOĞAN: İZZET YILDIZHAN’A ÇAĞ DIŞISIN YAKIŞTIRMASI…

Flash TV’de Al Sana Haber Programının moderatörü Seyhan SOYLU program sunucusu Nihat Doğan’a canlı yayında şu soruyu yöneltti, “ İzzet senin arkadaşın kızlarına flörtü yasaklamış ‘’ deyince sunucularından Nihat Doğan, yakın arkadaşı türkücü İzzet Yıldızhan’a zehir zemberek sözler söyledi. Nihat Doğan, ‘’Sosyal medyada erkek kız konuşması bir flörttür. Bir çay bahçesinde bir kız ve erkeğin bir bardak çay içmesi de flörttür. İzzet’in bu yaptığı eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmaktır. Biz 21. yüzyılda modern bir çağda yaşıyoruz, bir kadının bir erkekle flört etmemesi çok mucizevi bir durumdur, söylemesi bile çağ dışıdır. İzzet’in de baba olarak kendi fikrini söyleme hakkı tabii ki vardır son derece rahatsız edici bir şey… ‘ailenin iştir kişinin lafa bakılmaz’’ bu devirde bunları konuşuyor olmak bile çağ dışıdır çok saçma Ortaçağ’da mıyız… Ailesini çocuklarını sosyal medyada yayınlanmasından hicap duyuyorum madem öyle konuşuyorsun kızlarının yüzlerini gösterme niye gösteriyorsun ’’ dedi.

 


 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.