ÖZGE ÖZTÜRK BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

ÖZGE ÖZTÜRK BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

ABONE OL
Aralık 1, 2021 15:48
ÖZGE ÖZTÜRK BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİLGE ÖZTÜRK; BİKİNİLİ POZLARINI PAYLAŞTI…

Bilge Öztürk, bikinili pozlarını paylaştı

Son günlerde kendisinden 22 yaş küçük olan Daren Gerede Erkaya ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Bilge Öztürk, yurt dışında tatil yapıyor. Güzel havanın tadını çıkaran Öztürk, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. 44 yaşındaki ünlü ismin düzgün fiziği de dikkatlerden kaçmadı.

Son zamanlarda sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Bilge Öztürk, şimdilerde Bermuda’nın başkenti Hamilton’da tatil yapıyor. Öztürk, tatilinden kareleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ!

44 yaşındaki Öztürk, kayalıkların üzerinde siyah bikinisiyle verdiği pozu Instagram hesabından paylaşarak mavi kalp emojisi koydu. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede birçok yorum ve beğeni geldi. Bir fotoğrafını da Instagram’ın hikaye bölümünden yayınlayan Öztürk’ün düzgün fiziği ise gözlerden kaçmadı.

 

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Bilge Öztürk, kasım ayında kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile bir pozunu paylaşmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.