Paul Rudd, 2021’in yaşayan en seksi erkeği seçildi

Paul Rudd, 2021’in yaşayan en seksi erkeği seçildi

ABONE OL
Kasım 17, 2021 09:36
Paul Rudd, 2021’in yaşayan en seksi erkeği seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Ant-Man’, ‘Fırlama Kızlar’ ve ‘Friends’te rol alan oyuncu Paul Rudd, People dergisi tarafından bu yıl ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ unvanına layık görüldü. Rudd, ‘The Late Show with Stephen Colbert’ adlı programda bu yılın kazananı olarak açıklandı.

“BUNU BENDEN ÖNCE ALMASI GEREKEN ÇOK İNSAN VAR”
Mutluluğunu dergiyle paylaşan ünlü oyuncu, bazılarının bu onuru almasına şaşıracağını ifade etti. Paul Rudd, “İnsanların bunun için seçildiğimi duyduklarında ‘Ne?’ diyeceklerini bilecek kadar farkındalığım var. Bu sahte bir alçakgönüllülük değil. Bunu benden önce alması gereken çok insan var.” diye konuştu.

52 yaşındaki Rudd, eşine bu haberi verdikten sonra başlangıçta “şaşırdığını” da sözlerine ekledi.

“BUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM”
Röportajda gelecek planlarından da bahseden Paul Rudd, “Daha çok yatta olacağımı düşünüyorum. Yatçılık hayatımı genişletmek için heyecanlıyım ve muhtemelen gerçekten yumuşak ışıkta kara kara düşünmede daha iyi olmaya çalışacağım. Düşünmeyi severim. Bunun daha içe dönük ve gizemli olmama yardımcı olacağını düşünüyorum. Bunu dört gözle bekliyorum” şeklinde konuştu.

Daha önce “Yaşayan En Seksi Erkek” unvanını; John Legend, Adam Levine, Channing Tatum, Idris Elba, Dwayne Johnson, David Beckham ve Chris Hemsworth gibi ünlü isimler almıştı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.