PINAR ALTUĞ: GEREKSİZ YORUMLARA SESSİZ KALAMAM!

PINAR ALTUĞ: GEREKSİZ YORUMLARA SESSİZ KALAMAM!

ABONE OL
Aralık 20, 2021 07:20
PINAR ALTUĞ: GEREKSİZ YORUMLARA SESSİZ KALAMAM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, önceki gün Maltepe Cadde AVM’nin açılışına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altuğ, sosyal medyadan aldığı yorumlarla ilgili konuştu.

Pınar Altuğ: Gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum

Güneşli havaların insanı olduğunu belirten Pınar Altuğ, katıldığı Maltepe Cadde AVM’nin açılış töreninde, “Yağmurlu havalarda beni dışarıda göremezsiniz. Ben güzel havaların, güneşli havaların insanıyım” ifadelerini kullandı.

KARAVAN ALDIK

“KARAVAN ALDIK” 

Pandemiden dolayı yurt dışı seyahati yapmadığını ifade eden oyuncu, “Karavan aldık, dilediğimiz gibi geziyoruz. Hatta yılbaşını da karavanımızda geçireceğiz” diye konuştu.

Pınar Altuğ: Gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum

Hırslarının olmadığını belirten Altuğ, “Yıllardır bu sektörün içindeyim. Kimseyle yarış halinde olmadım. Hep kendim için yaşadım, o yüzden hırslarım hiç olmadı” dedi.

GEREKSİZ YORUMLAR ALIYORUM

“GEREKSİZ YORUMLAR ALIYORUM” 

Sosyal medyada evliliğiyle ilgili yapılan eleştiriler hatırlatılan oyuncu, “Birlikteliğimizde 15 yılı geride bıraktım hâlâ gereksiz yorumlar alıyorum. Boyum kadar kızım var neredeyse ama böyle gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum” şeklinde konuştu.

Üzerine giydiği kürk sorulan 47 yaşındaki Pınar Altuğ, “Vallahi sahte. Allah korusun. Ben gerçek bir kürk giymem” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.