PINAR ELİÇE, PETEK DİNÇÖZ’ÜN ARKASINDAKİ İŞ ADAMINI İFŞA ETTİ
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • PINAR ELİÇE, PETEK DİNÇÖZ’ÜN ARKASINDAKİ İŞ ADAMINI İFŞA ETTİ

PINAR ELİÇE, PETEK DİNÇÖZ’ÜN ARKASINDAKİ İŞ ADAMINI İFŞA ETTİ

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 19:00
PINAR ELİÇE, PETEK DİNÇÖZ’ÜN ARKASINDAKİ İŞ ADAMINI İFŞA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Petek Dinçöz’ ün Amerika Miami’ ye yerleşme kararının ardından hakkında “Reza Zarrab için mi Amerika’ ya yerleşti? Reza, Petek Dinçöz’ e ev mi aldı?” gibi pek çok spekülasyon çıkmıştı. Petek Dinçöz kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından, Amerika Miami’de kredi ile sahip olduğunu söylediği yeni evinin fotoğraflarını paylaşarak bu dedikodulara bir nevi cevap vermişti.

Bugün AL SANA HABER masasının yaptığı özel bir haberde Petek Dinçöz’ ün, aynı zamanda menajeri olan spritüal danışman Aslı Güder’ in evinde kaldığı ortaya çıktı. Dolayısıyla akıllara “Petek madem ev aldı. Neden evinde kalmıyor?” sorusu geldi.

SACİT ASLAN’ DA DOĞRULADI!

Masa bu konuyu tartışırken Seyhan Soylu, Petek Dinçöz ile ilgili yeni bir bombanın patlayacağı sinyalini verdi. Bombayı ise Pınar Eliçe patlattı, ardından Sacit Aslan canlı yayına bağlanarak bilgiyi doğruladı.

Seyhan Soylu’ nun “Petek Dinçöz 2 ay sonra Türkiye’ ye geliyor. Ve Petek Dinçöz’ ün konser konser gezerek, kendi alnının teriyle kazanıp aldığı ancak Can Tanrıyar’dan ayrılsın diye kaybetmiş olduğu o şaşaalı evi, hani o Tamar’ ın evin her yerini paylaşıp danteli burdan şifonyeri şuradan dediği evi geri alacak. O ev icra satışına çıktığında Amerika’daki çok önemli biri tarafından alınıp ona hediye edilecek” sözleri üzerine söz alan Pınar Eliçe Seyhan Soylu’ nun ağzındaki baklanın detaylarını verdi.

Eliçe “Biliyorsunuz bir süre önce yurtdışı seyahatindeydim. Monte Carlo’daydım. Oradaki bir arkadaş grubunun içerisinde çok önemli, o bahsetmiş olduğun o iş adamının lafı geçti. Amerika’ da yaşıyor ve şu an Petek’ e destek veren kişi o. Oradaki evini de alacak olan kişi de o… Petek’in alın teriyle alınan ev tapusuyla tekrar ona hediye edilecek” diyerek bombayı patlattı.

Seyhan Soylu bunun üzerine “Neden? Büyük bir aşk mı yaşıyor?” diye sorunca Eliçe “Öyle zannediyorum ki büyük bir aşk var” diye yanıtladı. Soylu’ nun “Bu kişi kaç paraya alıyormuş o evi? 2,5 – 3 Milyon Dolar olsa bile alır mı?” sorusu üzerine Pınar Eliçe “Evet alır. Alabilecek güçte. O kadar zengin bir adam” dedi. Başak Çokan ise “Şu an Petek bekar bir kız. Varlıklı biriyle de olabilir. Adam ona alabilir. Evini de alsın arabasını da alsın. Gücü varsa onu da güçlendirsin” şeklinde yorum yaptı.
Pınar Eliçe’ nin bu ifşasının ardından AL SANA HABER masasına bağlanan Sacit Aslan’ ın da açıklamaları Eliçe’ yi doğrular nitelikteydi. Seyhan Soylu, Sacit Aslan’ a “Pınar Eliçe bombayı patlattı. Petek Dinçöz’ e, şu anda Amerika’da olan bir beyefendi burada çok önemli bir gazinoyu ayarlıyor. Kıyafetler ayarlanıyor ve her şeyi yapılıyor. Petek Türkiye’ ye dönüyor ve hediye olarak da Can Tanrıyar’ın Petek’ in elinden almış olduğu Korukent’teki Belle Vue sitesindeki evini de satın alarak ona iade ediyor” diye açıklamada bulununca Sacit Aslan “Evet ben o Amerika’daki beyefendiyi çok iyi tanıyorum. Sen tabi konunun etrafından dönerek olayı anlattın. Siz açıklama yapmadığınız için benim de açıklama yapmak haddim değil. Ama konuyu yakinen biliyorum. Önümüzdeki hafta galiba bu icradan satış.
Beyefendi sözünün eri bir adamdır. İcradan bu daireyi alır da gidip Petek’ e hediye ederse gidip yanaklarından öpeceğim. O beyefendi için 2-3 Milyon Dolar’ ın esamesi bile okunmaz. Ben hadiseyi hepinizden önce biliyorum. Sözünün eri bir adam olduğu içinde bu işi gerçekleştireceğine adım gibi eminim.” şeklinde ifade etti.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.