PSİKOTERAPİST ESAT BAŞARAN’IN BAŞARI HİKAYESİ

PSİKOTERAPİST ESAT BAŞARAN’IN BAŞARI HİKAYESİ

ABONE OL
Aralık 18, 2021 10:46
PSİKOTERAPİST ESAT BAŞARAN’IN BAŞARI HİKAYESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PHEDA İLAÇ KURUCUSU ESAT BAŞARAN’IN BAŞARI HİKAYESİ…

İzmir doğumlu Esat Başaran ilk orta ve lise eğitmini İzmir’de tamamlamayı müteakip eğitim için gittiği Belçika’da Leuven Katolik Üniversitesi ve Sint Barbara İnstitute‘ de Psikoloji ve Refleksoloji eğitimleri almış Belçika Hükümetinde Sosyal Psikoloji uzmanı olarak bir süre görev yapmıştır.

9 yıl sonra Türkiye’ye dönen Esat Başaran Belçika ve dünyada yaygın olarak kullanılan refleksoloji bilimini Türkiye’de tanıtmak için bir dizi çalışmalar yapmış ve Refleksoloji ve Refloksologlar Derneğinin kurucu Üyelerinden olmuştur. Yine uluslar arası psikoloji faaliyetlerini yakından inceleyebilmek adına Uluslararası Psikologlar Derneğinin de kurucu üyesi olan Esat Başaran, Halil Tabur ile birlikte “Psikoakademi Psikolojik Danışmanlık ve Refleksoloji Merkezini” kurarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştir. Türkiye ve dünya çapında birçok ünlü simanın danışmanlığını yapan Başaran, Klinik Psikolog ve Refleksolog olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Refleksolojinin engelli bireyler üzerindeki etkileri ile ilgili çalışmalara başlayan ikili, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Bölümünde Prof. Dr. Şenol Dane’den iki yıl boyunca Fizyoloji, Psikofizyoloji, Nörofizyoloji ve Refleksoloji eğitimleri aldıktan sonra Refleksoloji alanında bir kuram geliştirerek Dünya çapında bir buluşa imza atmış Avrupa , Amerika ve Türkiye’de çeşitli ödüller almıştır. Refleksoloji alanında 19 kitabı 14 ayrı dile çevrilen dünyaca ünlü Amerikalı Refleksolog Kevin Kunz tarafından bizzat tebrik edilmiştir. Yaptığı buluş ile ilgili birçok Televizyon programı, gazete ve dergilerde haberleri yayınlanan Esat Başaran Başbakan tarafından da tebrik edilmiştir.

Bununla birlikte Psikoloji alanında da yeni kuram ve yöntemlerle adından söz ettiren Esat Başaran;
• Aile Danışmanlığı
• Sosyal Psikoloji
• NLP
• Test Eğitimleri ve Teknikleri
• FMP (Family Maker Programing)

konularında çeşitli eğitim programları düzenlemiş ve katılmıştır. Son olarak geliştirildiği FMP ( Family Maker Programing ) kuramı Avrupa ve Amerika’da büyük ilgi toplamıştır.


Kariyerine Psikolog ve Refleksolog olarak devam ederken Esat Başaran; Pheda İlaç firmasını 2015 yılında kurdu. Pheda İlaç olarak 2015 yılından beri takviye gıda sektöründe gururla hizmet veriyor. Markayı güvenilir, sağlıklı yaşam ortağı olarak tanımlıyor. Tamamı patentli, bakanlık onaylı ve %100 yerli sermaye olan ürünleri dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor. Kaliteli ve sağlıklı yaşam için uluslararası pazarlarda ülkemizi temsil etmekten şeref duyuyor.

İnsan sağlığının ancak işini hassasiyetle yapanlara emanet edilebileceğinin altını çizen Esat Başaran, Ürünlerin alanında yetkin hekimlerin, eczacıların takip ve tavsiyesi ile insanlara ulaştırıyor. Bu sebeple takviye edici gıda pazarında rakiplerine kıyasla daha konsantre hale getirdikleri ürünlerle yer alıyor. Pheda ürünleri akademik araştırmalar ve bilimsel çalışmalar rehberliğinde bir araya getirilen etken maddeleri içeriyor.

Esat Başaran, tek bir ürünle birden fazla ihtiyaca cevap vererek günlük hayatı kolaylaştırmayı ve pazar standartlarının üstüne çıkmayı misyon edindiklerinin altını çiziyor. Üretimi kendilerine ait tesislerinde, alanında uzman gıda ve kimya mühendisleri ve teknikerleri ile son teknolojiyi kullanarak gerçekleştiren Pheda, bir milyonu aşkın takviye gıda satışıyla sağlıklı yaşam misyonunu taşıyor.

DMT 1 Kutu Alana 1 Kutu | Esat Başaran

PHEDA 7 Zeytin 1 İncir ile başlayan yolculukları, PHEDA 7 Zeytin 1 İncir Plus, PHEDA 7 zeytin 1 incir Premium, PHEDA Pray Collagen ve PHEDA DMT Bitkisel Tablet ile devam ediyor. Sağlıklı yaşamlara adanan %99 doğal içeriğe sahip ürünleri sizlerin memnuniyetine sunuyor.

7 zeytin 1 incir (@1_zeytin) / Twitter

Esat Başaran Türk Bilim insanı, Klinik Refleksolog, Psikolog, Yazar…

İnstagram:

@esat_basaran_

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.