ŞAFAK SEZER’DEN ET TAVSİYESİ

ŞAFAK SEZER’DEN ET TAVSİYESİ

ABONE OL
Aralık 14, 2021 08:38
ŞAFAK SEZER’DEN ET TAVSİYESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü komedyen ve yönetmen Şafak Sezer, önceki akşam Etiler’de görüntülendi

Dönerci Serkan Usta’tan çıkan Sezer’in keyfi bir hayli yerindeydi. Sezer, “Sağlığınız için et tüketin” diyerek muhabirlere takıldı.

ŞAFAK SEZER KİMDİR?

1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Taner’in “Eşeğin Gölgesinde” adlı oyunla Ankara’da Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı. Ankara Halk Tiyatrosunda “Devri Yalan”, “Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut”, “Saddam’ı Kim Öptü”, “Şirinler”, “Edi Büdü” ve “Uzaylı Arif” adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise “Biz Bu İhtilali Niye Yaptık”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı. Dario Fo’nun “Yüzsüz” adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nin çektiği “Bir Düğün Masalı” adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: “Televizyon Çocuğu” (Okan Bayülgen’in programı), “Sıdıka”, “Baskül Ailesi”, “Dostlar Pasajı”, “Şafak Vakti” ve “Reyting Hamdi”“Üçlü Oyun” filminden sonra sanatçı “Vizontele” için kamera karşısına geçti. Daha sonra da “Türk filmi” adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin’de Zeki AlasyaMetin Akpınar ve Kaan Boztepe’yle birlikte rol aldı.

Şafak Sezer’in bugünkü ününe kavuşmasında, şovmen Boran Kaya’nın sunduğu “İner misin Çıkar mısın?” adlı yarışma programının rolü vardır. O dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan “İner misin Çıkar mısın?”da Şafak Sezer birinci olmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.