SEREN SERENGİL’İN YUVASININ YIKILMASINA SEBEP EBRU GÜNDEŞ’ TİR

SEREN SERENGİL’İN YUVASININ YIKILMASINA SEBEP EBRU GÜNDEŞ’ TİR

ABONE OL
Ocak 12, 2022 14:07
SEREN SERENGİL’İN YUVASININ YIKILMASINA SEBEP EBRU GÜNDEŞ’ TİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran  “AL SANA HABER” in her gün değişen konuk yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Özlem Uçar, Bahar Candan, Başak Çokan ve Dr. İsmail Bay vardı.

Geçtiğimiz hafta magazin basının da, gündemi Ebru Gündeş ve Yaşar İpek’ in aşk iddiaları konuşulmuş ve Seyhan Soylu programında, bu ilişkinin aslında bir rövanş ilişkisi olduğunu açıklamıştı. Soylu, Ebru Gündeş ve Seren Serengil arasında bir süredir yaşanan gerginlik nedeniyle Ebru Gündeş’ in bu ilişkiyi bilinçli başlattığını öne sürmüştü.

Seren Serengil ile olan dostluğu nedeniyle detaylara da hakim olan Seyhan Soylu; “Seren’ in o tarihte yuvasının çatırdamasının sebeplerinden biri Ebru Gündeş olduğunu biliyorum. Yaşar İpek’ in Ebru Gündeş’ e zaafı vardı. O dönem Ebru’ nun Yaşar’ a karşılık verip vermediğini burada açıklamayacağım o ben de kalsın ama şu an da karşılık veriyor. 2 yıl önce de bunu söylemiştim kimse inanmamıştı. Ama şimdi dediklerim çıkıyor.” dedi.

Program yorumcularından Ebru Polat; “Bu kadar büyük aşk yaşarken Seren ile nasıl başka bir kadın araya girebilir ki?” diye sordu.

Seyhan Soylu açıklamasına devam ederek; Yaşar çapkın bir adamdı. Buradan gıybet yapmak istemiyorum ama bir sürü kişiyle de yazılıyordu. Seren o dönem bana bunu anlatırken ‘ Ebru geçmişimde ne kadar adam varsa her birine ayrı ayrı yazılıyordu. Yuvamın yıkılmasına sebep oldu’ diyerek omuzumda saatlerce ağladı.” diyerek gerçekleri açıkladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.