SEYHAN SOYLU, BAHAR CANDAN’ IN HANGİ ŞARKICIDAN HOŞLANDIĞINI İFŞA EDEREK BOMBAYI PATLATTI
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU, BAHAR CANDAN’ IN HANGİ ŞARKICIDAN HOŞLANDIĞINI İFŞA EDEREK BOMBAYI PATLATTI

SEYHAN SOYLU, BAHAR CANDAN’ IN HANGİ ŞARKICIDAN HOŞLANDIĞINI İFŞA EDEREK BOMBAYI PATLATTI

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 19:49
SEYHAN SOYLU, BAHAR CANDAN’ IN HANGİ ŞARKICIDAN HOŞLANDIĞINI İFŞA EDEREK BOMBAYI PATLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun, Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın yaptığı AL SANA HABER programının masasına bir dönem yorumcu olarak da oturan Sosyal Medya Fenomeni Bahar Candan’ ın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Bahar Candan çektiği bir video ile “Arkadaşlar, ben artık kafamda bazı şeyleri yendim ve artık kadınlardan hoşlanıyorum” diyerek cinsel tercihinin değiştiğini ve lezbiyen olduğunu açıkladı. Bu haber gündemde bomba etkisi yaratırken Bahar Candan’ ın paylaşımından hemen sonra annesi Umut Candan Al Sana Haber’ e bağlanarak ilk kez konuştu ancak annesinin sözleri masa yorumcularına ‘Pes’dedirtti. Annesinin itirafları sonrası masada gerginlik yaşanırken Gökay Kalaycıoğlu ve Başak Çokan stüdyoyu terk etti.

Bahar Candan’ ın polemik yaratacak itirafı sonrası konuşan Seyhan Soylu “Ben Bahar’ ın lezbiyen olduğuna inanmıyorum. Bahar’ ın dikkat çekmek için, gündemde kalmak için aykırı sözler söylediğine inanıyorum. Bahar erkeklerden hoşlanır.

Bakın söyleyeyim mi söylememeyim mi bilmiyorum. Bir iş kadını ona hediyeler yolluyordu. Ve o kadın iş dünyasında bir yerin üst düzey yöneticisi. Gerçekten Bahar’dan çok hoşlanıyordu. Ama asla Bahar böyle bir şeyi istemedi. Bahar’ ın hangi kadından hoşlandığını ben söylüyorum. Bahar Candan ‘Hayatımda tek bir kadınla sevişmek isterim. Aleyna Tilki’ dir dedi. O iş kadını da Bahar’ ınpeşindeydi, Bahar istemedi.” diyerek bombayı patlattı. Ancak “Ben onun manevi annesi gibiyim. Çok sever beni ancak mevcut olan açıklaması tamamen sansasyoneldir. Gündem yaratmak içindir. LGBT’ lileri çok sever. LGBT’ liler onu kraliçe gibi görür” diyerek sözlerine ekledi. Bunun üzerine Gökay Kalaycıoğlu “Bence gel gel yapıyor o iş kadınına” diyerek yorum yaptı. Bunun üzerine Tayyar Işıksaçan “Gel gel yapmasına gerek yok ki kızın. Kadın elli bin kişiyi koydu araya. Çiçekler gönderdi” dedi.

Başak Çokan ise onaylayarak “Gelen çiçekleri biz Flash TV’de bizzat gördük.” dedi. Seyhan Soylu “Bakın Orkide’den zincir yapılmış, hatuna her gün orkide geldi Flash TV’ de program yaparken. Bahar sadece gülüyordu. Öyle bir şey olsa soyadı Güllerle meşhur olan önemli işkadını vallahi servet yığardı.dedi.

Daha sonra canlı yayına görüntülü bağlanan Bahar Candan’ ınannesi Umut Candan herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. Umut Candan “Siz benim sosyal medyamı inceleseniz zaten biz sevgi ve aşk delisi bir aileyiz. O benim canım ciğerim. Benim genlerime sahip. Yıllardır bizi kandırdı mı Bahar? Yıllardır tercihi belli yani. Her zamanki gibi Bahar’ ın bir şakası” deyince Tayyar Işıksaçan“Bu işin şakası olur mu hanımefendi? Hayatında bu tip eğilimlerin içinde olan kadın ve erkekler var. İnsanları yaralayabilir” diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Seyhan Soylu “Şimdi Bahar’ ın bunu açıklamasının sebebi LGBT’ ye destek vermek içindir. LGBT’ ye uygulanan baskıcı bir zihniyet var.diye yorum yaptı.

Umut Candan “Bir insan yıllarca neyse o’dur. Kandırmaz yani kimseyi. Hatta ben bir zaman gay birinden hoşlanmıştım. Ben Gay bir çocuğa da aşık oldum. Bunu da itiraf edeyim. O beni sevse onunla sonsuza kadar gitmeye de hazırdım. Aşkından öldüğüm mimar beni terk ettikten sonra Gay olduğunu düşündüğüm birine aşık oldum. Devam etseydi ederdim. Lezbiyen arkadaşlarım da var. Bahar’ ın yanında kesin lezbiyen birisi aşağılanmıştır. Ona üzülmüştür. Bahar çok duygusal iyi kalpli bir çocuk. Ondan dolayı da böyle bir şey söylemiştir.dedi.

Seyhan Soylu “Peki aşık olduğunuz kişi ne işle meşguldü?” diye sorunca Umut Candan gülerek “Tam emin değilim. Ben öyle söyledim. Çünkü bana o kadar süre bir erkeğin karşı koyması mümkün değil diye düşünüyorum. Birkaç arkadaşım da bana gay olabilir diye söyledi” diye cevap verdi.

Başak Çokan “Bahar’ ın yanlışları yok mu? Var. Bu kızlar özgürlük alanlarında çizgiyi çoktan aşmış olabilirler. Umut hanım bir annedir. Annelik içgüdüsüyle, çocukları kepaze de olsa kötü de olsa evladını herkese karşı koruyacak” dedi.

Umut CandanBenim kızlarım kepaze ve rezil olsalar var ya ben onları evime adım attırmam. Beş kuruş da para vermem. Önce ben taşlarım, yuhalarım” diye Başak Çokan’ a yanıt verince gerilen Gökay Kalaycıoğlu araya girerek“Kepaze olmanın tanımını veya evlatlarınızın kepaze olma derecesi nereye dayanınca sizde tepki olur?” diye sordu.Umut Candan “Bir insana, hayvana tecavüz ederlerse, hırsızlık yaparlarsa, başkasının yuvasını yıkarlarsa” diye yanıtladı.  

Tayyar Işıksaçan ise “Sizden şunu beklerdim. Hayatınıza giren adamın gay olmasına bile aldırış etmeden aşıkolduğunu söyleyen bir annenin, kızım ‘Bu saatten sonra ben lezbiyenim’ dediğinde, kızımın tercihine saygı duyarım böyle bir karar aldıysa demenizi beklerdim” deyince Umut Candan “Ama öyle olsa öyle derdim” dedi.

Gökay Kalaycıoğlu’ nun “Peki Dubai’ ye gitmeden önce ‘Gecelik 300 Dolar karşılığı, 1,70 boyunda, 36 beden, 25 yaşın altında kız arkadaşlar arıyorum’ gibi sosyal medyada bir paylaşım yapan kızınızla ilgili bir rahatsızlık duydunuz mu?” sorusu üzerine Umut Candan “Bahar kimseyi Allah muhafaza kötü bir şeye asla sürüklemez. Kendisi cehenneme atlar ama birinin elinden asla tutmaz” diyerek yanıtladı.

Gökay Kalaycıoğlunun “Neresinden tutuyor peki?” sorusu üzerine sinirlenen Umut CandanYa sizin var ya kalbiniz Bahar’ a karşı ön yargılı. Biz sizin Türkiye’ de görebileceğiniz en namuslu, en dürüst aileyiz” diyerek yanıtlaması masada gerginlik yarattı.

Gökay Kalaycıoğlu “Kızınız bir programa üye olduğunu söylemiş. Programın esprisi şu; bir yere kadar soyunuyor. Orada duruyor ve para verip üye olursan çıplak fotoğraflarını ya da videolarını kaydetme hakkını veriyor.Hani az önce ahlak ve namus dediniz ya o noktadayım ben. Ne diyorsunuz?” diye sordu. Umut Candan bunun üzerine “Ne çıplağı yaa? Hamile ünlüler bile bikinili poz veriyor yani. Siz böyle yapın yapın. Bahar daha çok uçacak. diye tepki gösterdi.

Umut Candan’ ın sözlerine sinirlenen Başak Çokan ise “Bakın siz bir annesiniz. Bu doğru bir yaklaşım değil. Siz konuşun Bahar büyür demek doğru değil. Bahar Candan’ ı neden kıskanalım. Bahar Candan’ ın gidişatı iyi değil. Bir annesiniz anlıyorum ama çıldırdım artık. Bahar Candan bir Ajda Pekkan değil. Kendinize gelin” diyerek bağırdı.

Umut Candan “Başak hanım ben burada Bahar’ ıntamamen arkasındayım. Bikinili pozlarıyla para kazanıyor. Herkes bikinili deyince bu cevaba çıldıran Başak Çokan “Bir anne çocuğunun bedenini sergiledikçe para kazandığını söyleyemez.” diye bağırarak stüdyoyu terk etti.

Tayyar Işıksaçan ise “Ben bir veli olarak sizi seyretsem yarın sizin okulunuzdan çocuğumu alırım. Sizin gibi bir eğitimci kendi çocuğunu bedeninin karşılığında para kazanacak diyecek, çocuğumu okutmam sizde. Saçmalamayın. Hadi canım” diye bağırdı.

Gökay Kalaycıoğlu ise “Yahu bu senin çatır çatır doğurduğun kız. İstediği kadar ünlü olsun. Bir anne olarak ‘Benim kızım çıplak fotoğrafını videosunu paylaşamaz’ demen gerekiyor. Annesin sen anneee!!!Eğitmenmiş Tühh!! sana diyerek stüdyoyu terk etti.

 

https://youtu.be/iCqAvzmovj0

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.