SEYHAN SOYLU; BEKAR OLSAYDI CÜBBELİ AHMET HOCA GİBİ BİRİYLE EVLENMEK İSTERDİM.
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU; BEKAR OLSAYDI CÜBBELİ AHMET HOCA GİBİ BİRİYLE EVLENMEK İSTERDİM.

SEYHAN SOYLU; BEKAR OLSAYDI CÜBBELİ AHMET HOCA GİBİ BİRİYLE EVLENMEK İSTERDİM.

ABONE OL
Ocak 19, 2022 08:25
SEYHAN SOYLU; BEKAR OLSAYDI CÜBBELİ AHMET HOCA GİBİ BİRİYLE EVLENMEK İSTERDİM.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran  “AL SANA HABER” in her gün değişen konuk yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Nurettin Soydan, Bahar Candan ve Dr. İsmail Bay vardı.

Sezen Aksu’nun 2017 yılında çıkardığı bir şarkısında geçen “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’ e…” sözleri sosyal medyada hedef gösterilince Sezen Aksu’ ya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Cüppeli Ahmet Hoca sosyal medya hesabından; “Beşerin ilk babası ve ilk peygamber Adem (a.s)  ve eşi Havva Validemize cahil diyecek kadar alçalan esfeller ve Allah-u Teâlâ’nın: “Allah Âdem’e bütün isimleri (dilleri ve ilimleri) öğretti” buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhur ve gözde sanatçısı olarak kabul ediliyorsa artık Allah-u Teâlâ’nın bu toplumdan razı olup olmadığını anlamak için bu kıstas yeterlidir”  diyerek Sezen Aksu’ya tepki gösterirken Ali Babacan’ ın Aksu’ ya verdiği destek sonrası Cübbeli Ahmet Hoca yine sosyal medya hesabından “Ali Babacan’ın, Sezen Aksu’nun Peygamber Atamıza ve Kıymetli Annemize yaptığı hakareti fikir özgürlüğü çerçevesinde savunan tweeti çok manidardır. Buna ancak şu yorumu yapabiliyorum; Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?” diye bir paylaşım daha yaptı.

 

CÜBBELİ AHMET HOCA ÇOK AKILLI BİR ADAM

Cübbeli Ahmet Hoca’ nın paylaşımları sonrası Seyhan Soylu; “Cübbeli çok zekice tweet atmış. Twetinde olayı Ali Babacan’ a bağlayıp çakmış. Ben böyle zekalara aşığım. ALLAH’ın emanetini nasıl güzel kullanıyor.  Cübbeli Ahmet Hoca akıllı bir adam. Vallahi bekar olsan alırdım seni. Cübbeli Ahmet Hoca’ nın zekasına aşığım. Ben çok yakışıklı erkek sevmem. Hayatıma yakışıklı erkekler girdi. Ama benim tercihim her zaman zeki, akıllı, bilgili erkekler dikkatimi çeker. Cübbeli de çok zeki manevralar yapabiliyor.” derken

Ebru Polat Seyhan Soylu’ nun sözlerini bölerek “Yanlış anlaşılma olmasın. Cübbeli’ den bahsediyorsun” diye uyarmak istedi.

Seyhan Soylu “Peygamberden bahsetmiyorum ki. Cübbeli Ahmet Hoca sağlıklı, imanlı, zeki bir adam. Cübbeli jet ski de kullanabiliyor. Çok iyi arabada kullanabiliyor. Sosyeteden, Bürokratına, fakirinden zenginine kadar iman yolunu gösteren dinimizi sevdiren bir alim. Yeminle Cübbeli Ahmet Hoca evli, çoluğu çocuğu olmasa adama talip olurdum. ‘’ deyince masadakiler şok geçirdi.

Ebru Polat; ‘’ Ciddi misin? Gerçekten mi ‘’ deyince Seyhan Soylu şok eden sözlerine devam etti.

KIVANÇ TATLITUĞ GİBİ YAKIŞIKLI YERİNE CÜBBELİ GİBİ ZEKİ BİR ADAMI HER KADIN İSTER.

Yahu bunda ne var hangi kadın imanlı, ahlaklı ve zeki ayrıca da karizmatik bir adam istemez ki? Ben eşimin Cübbeli Ahmet Hoca gibi karizmatik ve aynı vasıflara sahip bir adam olmasını isterdim. Ben bir hayal kurarken o erkeğinde bu tarz karakter ve şablonu olmasını hayal ederim. Benim Hayallerimde yakışıklı bir adam hiç olmadı. İçi boş insanlarla sırf fiziği düzgün diye evlenmem. Benim erkeğim insanı vasıflara nail olmalı. Cübbeli Ahmet Hoca bu kriterlere her akıllı kadın için uygun. Buda Kötü bir şey değil hayırlı birşey.” derken

Ebru Polat’ a dönerek “Bana yakışıklı bir adam söyler misin?” diye sorunca Polat Kıvanç Kıvanç Tatlıtuğ örneği üzerine Seyhan Soylu önünde duran iki bardağı alarak yan yana koydu ve boş olan bardağı göstererek “Benim gözümde bu Kıvanç Tatlıtuğ, bu da Cübbeli Ahmet Hoca. Birisi çok yakışıklı bir adam olabilir ama içi boş. Benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Ama Cübbeli engin bir derya” dedi.

Bunu üzerine Ebru Polat; “Belki içi doludur canım. Nereden biliyorsun?” diye tepki gösterdi. Soylu; “Biliyorum canım. Yakından tanıyorum” deyince Ebru Polat kendisine gelen bir soruyu yöneltti; “Sisi Kıvanç’ ı ne kadar yakından tanıyor?”

Soylu; “Bir hayli yakından tanıyorum. Ama burada özel hayatımla ilgili daha fazla bilgi vermeyeceğim. Bak bir tane bilgi verdim. Bir haftadır manşetlerden inmiyoruz. Rica ediyorum” deyince Ebru Polat ısrarcı oldu.

Soylu; “Olmaz. Sorulunca doğru cevaplar vermek zorunda kalıyorum. İkinci bir skandala yol açmak istemiyorum” deyince masadaki herkeste bu sözler bomba etkisi yarattı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.