SEYHAN SOYLU “BİR DAHA ALİŞAN GİBİ BİRİNİ BULMA ŞANSIN YOK”
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU “BİR DAHA ALİŞAN GİBİ BİRİNİ BULMA ŞANSIN YOK”

SEYHAN SOYLU “BİR DAHA ALİŞAN GİBİ BİRİNİ BULMA ŞANSIN YOK”

ABONE OL
Şubat 7, 2022 19:38
SEYHAN SOYLU “BİR DAHA ALİŞAN GİBİ BİRİNİ BULMA ŞANSIN YOK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ nin sansasyonlara imza atan programı  “AL SANA HABER” in moderatörü Seyhan Soylu, her gün programında değişen ünlü yorumcuları seyirciyle buluşturuyor.  Bugün AL SANA HABER masasında Nurcan Sabur, Bahar Candan, Nihat Doğan ve stüdyo konuğu olarak Türkücü Ekin vardı.

Alişan ve Buse Varol küçük kızları için ayrı ayrı doğum günü kutlaması yapıp paylaşımlarında birbirlerine yer vermeyince çiftin takipçileri “Alişan ve Buse Varol, ayrılıyorlar mı?” sorusunu sormuştu.

Çıkan bu iddiaların ardından Seyhan Soylu moderatörlük yaptığı programında Buse Varol ve Alişan cephesinde yaşanan kriz süreciyle alakalı bomba bir bilgi verdi. Konuyla alakalı yayına telefonla bağlanan program yorumcularından Gazeteci Özlem Uçar; “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ayrılığın sinyalleri 4 ay önceden verilmişti. Ayrılık dedikoduları çıkmıştı. Ayrılıyorlar. Şu an zaten ayrılar. Ben bunları 2 ay öncesinden de biliyordum. Ben o zamanlar söylediğimde bana kimse inanmamıştı. Alişan’ın annesi Suzan Hanım çok dominant bir kadındır. ” diye yorum yaptı.

Seyhan Soylu bunun üzerine; “Ben daha önemli bir bilgi söyleyeyim. Kesin bilgidir. Alişan 6 gündür annesinde kalıyor. İlk defa buradan açıklıyorum” dedi ve sözlerinin altını çizdi. Daha sonra Buse Varol’ a seslenerek  “Buse Varol, bir daha Alişan gibi bir adam bulamazsın. O kadar pırlanta gibi güzel yürekli, öyle bir aile bir daha asla bulamazsın” diyerek nasihatte bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.