SEYHAN SOYLU EBRU GÜNDEŞ’TEN SONRA TERCİHİ DEĞİŞEN ÜÇÜNCÜ İSMİ AÇIKLADI
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU EBRU GÜNDEŞ’TEN SONRA TERCİHİ DEĞİŞEN ÜÇÜNCÜ İSMİ AÇIKLADI

SEYHAN SOYLU EBRU GÜNDEŞ’TEN SONRA TERCİHİ DEĞİŞEN ÜÇÜNCÜ İSMİ AÇIKLADI

ABONE OL
Şubat 28, 2022 20:14
SEYHAN SOYLU EBRU GÜNDEŞ’TEN SONRA TERCİHİ DEĞİŞEN ÜÇÜNCÜ İSMİ AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALSANA HABER ‘de bugün ortalığı yine karıştıracak bombardıman yaptı. Programının moderatörü Seyhan Soylu, her programında yaptığı yorumlarla gündem yaratmaya devam ediyor. Yorumcu koltuğunda bugün Nihat Doğan, Nurcan Sabur, Özlem Uçar, Bahar Candan ve Moda Tasarımcısı Hüseyin Küçük vardı.

SEYHAN SOYLU “EBRU GÜNDEŞ’TEN BİR TIK ÜSTÜ YOK”

Geçtiğimiz günlerde Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk dedikodularına adı karışan Ebru Gündeş aşkı masaya yatırıldı.  Seyhan Soylu; “Ebru Gündeş muhteşem güzel bir kadın, zaten sesine tüm Türkiye hayran. Ebru ile beraber olacak adamları uyarıyorum. Bu kadının bir tık üstü yok. Bu kadından sonra erkekler bir daha kadınlarla birlikte olmayıp cinsel tercihlerini değiştiriyorlar. Ya biseksüel ya da gay oluyorlar. Ona göre Ebru’yu üzerseniz sizi kapının önüne koyarsa bir daha iflah olmazsınız. Bakın Reza ile ayrıldı ABD’de bir Guatemalalı  “Gay” ile beraber adı çıktı. Ondan öncede Stelyo Pipis ile aşk yaşadı o da hayatına  “Gay”  olarak devam etmekte. Birde 3. kişi daha var. O kişiyi çok seviyorum ve söylemek istemiyorum” demişti.

3.İSMİ SÖYLEMEM DEDİ AMA BOMBAYI PATLATTI

Seyhan Soylu’ nun açıklamaları bununla da bitmedi. Bugün canlı yayında öyle bir iddia da bulundu ki yer yerinden oynayacak. Korkusuzluğu ve cesareti ile parmak ısırtan ünlü televizyoncu “ALSANA HABER’’ ile dört aydır her gün gündemden inmiyor. Yaptığı açıklamalar ile magazin dünyasının ipliğini pazara çıkaran Seyhan Soylu’ ya sosyal medyadan hayranları inanılmaz destekler vermekte. Ve Seyhan Soylu bugün “ALSANA HABER” de geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’ten ayrılıp farklı tercihleri olan 3. Erkeğin adını söylemem demişti ve bugün o ismi söyledi.

O sıra Bahar Candan; “Bu Ebru Gündeş’ in erkek arkadaşı var ya Kuzey Iraklı olan. Rassan Khoshnaw arabada sürekli Hadise’yi dinlerdi. Ben de içimden dedim ki bu kesin Hadise ile aşk yaşayacak. Sonra gitti Ebru Gündeş ile çıktı” deyince,

Soylu; “ Ah be ne Ebruymuş. Geçen gün Ebru Gündeş ile ilgili söylediklerimi yineliyorum. Ben asla kim hakkında iftira atmam, kimseyi de kötülemem. Benim işim haber. İzleyicime hiciv ile eğlenceli olarak makara yaparak, gerçekleri kırmadan aktarmaya çalışıyorum. Evet Ebru Gündeş inanılmaz güzel bir sestir. Çok güzel bir kadındır. Dişidir. Ama enteresan bir şekilde bu kadınla birlikte olan adamlar daha ondan ayrılınca sonrasında “Gay”  oluyor dedim. Yalan söylemedim. 1. Stelyo Pipis ayrıldı “Gay” oldu. 2. Reza Zarrab cezaevinde bir adamla yakalandı. Ebru’nun eski sevgililerinden biri daha Gay değil ama biseksüel dedim.  Asla yalan söylemem. Zaten söylersem ortalık yıkılır” dedi.

 

NİHAT DOĞAN” BEYNİMİZİ YAKTIN SİSİ”

Nihat Doğan; “Bir dakika Hakan Altun’ la da sevgili oldular. Atilla Saral da var. Beynimizi yaktın Sisi” dedi.

Özlem Uçar; “Bir dönem Ömer Durak ile de evlendi.”

Soylu lafa girerek “Evet üçüncü şahsın ismi az önce söylendi efendim. Bomba gelsin o zaman. Ebru Gündeş’ten ayrıldıktan sonra kendini toparlayamayıp Ebru’yu hayal eden erkekler; Stelyo Pipis, Reza Zarrab, 3. İsimde Hakan Altun.” açıklamasında bulundu.

ALSANA HABER masasındaki herkes şok oldu. Nihat Doğan “Hadi ya iftira atma, özür dile. Hakan Altun Türkiye’ nin en yiğit en delikanlı adamlarından biridir.  ” deyip yerinde kalktı. Masadakiler ayaklandı.

Seyhan Soylu ; “Bizde geri vites yok ayrıca iftira yok. Buda insanların tercihi bunu söylemek suçta değil gerçek neyse onu söyledim” sözleri üzerine tüm yorumcular ayaklanarak mikrofonları çıkarıp Seyhan Soylu’ nun yanına geldiler ve Sisi program sonunda “ Ne özrü kardeşim özürlük bir şey yok. Biz neyse onu söylüyoruz. İnsanlar utanacakları şeyleri o zaman yapmasınlar. Ayrıca da insanların tercihlerinden dolayı utanmalarına gerek yok ki. Bu söylediklerimde kötü bir şey de yok. Gerçek neyse biz onu söylüyoruz” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.