SEYHAN SOYLU” “ECE ERKEN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ANLAYIP BENDEN ÖZÜR DİLEYECEK
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU” “ECE ERKEN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ANLAYIP BENDEN ÖZÜR DİLEYECEK

SEYHAN SOYLU” “ECE ERKEN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ANLAYIP BENDEN ÖZÜR DİLEYECEK

ABONE OL
Mart 10, 2022 06:46
SEYHAN SOYLU” “ECE ERKEN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ANLAYIP BENDEN ÖZÜR DİLEYECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER’ in moderatörü Seyhan Soylunun bir dargın bir barışık, bazen de savaş ilan ettiği eski dostu Seren Serengil’ in eski eşi Yaşar İpek ile olan davasında mahkemeye zorla getirilme kararı alındığını öğrenince dayanamadı ve canlı yayında Serengil’ i arayarak buzları eritti.

Seren Serengil’ e “Bütün insanlar bizi birbirimize düşürmek istiyor ama biz etle tırnak gibiyiz” diyen Seyhan Soylu mahkemeyle ilgili konuşurken Serengil bu davaya hastalığından dolayı katılamadığını o nedenle böyle bir karar alındığını ifade etti.

 

 

Program yorumcularından Başak Çokan ise bugün sosyal medyada Seren Serengil için çıkan “Ece Erken’ in yorumunun altına sahte hesabı yerine kendi hesabından MAL yazdı” haberinin doğru olup olmadığını sorunca Seren Serengil; “Kusura bakmasınlar da ben her şeyi en iyi bilenlerdenim. Şafak öldü. Hepsi mal derdine düştüler. Daha 40’ ı yeni çıktı diye susuyorum. Her şeyin zamanı ve vakti var. Ece’ de benim arkadaşım değildi hiçbir zaman. Şimdi Şafak öldü. Ona verdiğim söz baki ama ortada bir anne oğul var. Her gün eve haciz geliyor” dedi.

Başak Çokan; “Bu borçlar ve hacizler nedeniyle Reddi Miras yapacakmış. Doğru mu? Bir teşbihe kadar hacizegitmiş diye sorunca

Serengil;Başakcığım o teşbihleri falan isteyen ailesi. Başka borçlular değil” dedi.

Seyhan Soylu ise hakkında konuşma yasağı aldırtan Ece Erken için “Evet Konuşma yasağım var ama benim vicdanım var. Ece benim ne kadar haklı olduğumu görecek zamanla ve benden özür dileyecek. Ben bazı şeyleri bildiğim için onu daha önce de reddi miras yapmasını istemiştim. Reddi miras edecek mi?” diye sorunca karşılıklı tel konuşması devam etti.

Serengil; “Bu kızın oturmuş olduğu ev, kızın Ortaköy’ de evi vardı onu sattı ve buradan aldı. Dolayısıyla Şafak’ ınparasıyla oturmuyordu. Onun parası hiç geçmedi Ece’ ye. Bazı şeyleri yanlış biliyorlar. Karısına dörtte bir kalıyor. Zaten önemli bir malı da yokmuş.”

Seyhan Soylu; “Benan ile Şafak’ ın arasında 2 mahkemesi vardı. Biri boşanma diğeri mal paylaşımı. Boşanma gerçekleşti ama mal paylaşımı davası bitmedi.”

Serengil; “Mal paylaşımı yok. Çocuklarına bıraktı. 2 tane evi vardı. Benan’ a zaten yapacağını yapmış. Oralara girmek istemiyorum. Beni ilgilendirmiyor”

Seyhan Soylu; “Şafak ile Benan’ın evden ayrıldığı ama henüz boşanmadığı süre içinde site içerisinde başka bir adamı eve aldığınla ilgili bir bilgi var. Şafak site içinde o adamı dövüyor.

Serengil; “Artık rahmetli olduğu için bir şey söylemekdoğru değil”

Seyhan Soylu; “Ama Şafak söyledi bana”

Serengil; “O evi çocuklarıyla birlikte ona tahsis etti ona oturması için. O eve bir adamı aldığını tespit ettiği için “Sen dışarda istediğin kişiyle görüşebilirsin. Beni ilgilendirmez. Ama çocuklarımla oturduğun eve başka bir adam getiremezsin” diyerek birbirlerine girdiler. Karakolluk oldular”

Seyhan Soylu; “Evet zabıt tutanakları da bende var. Reddi Miras ile ilgili avukatlarına talimat vermiş. Ben biliyorum konuyla ilgili. Ben ona 40 gün önce de söylemiştim.  Reddi miras yap diyerek sinyal verdim. Ben borcunun olduğunu da söyledim. Ve dediğim çıktı. Serenciğim buradan uyarıyorum. Ece’ ye de söyle şu an da tekne başkalarının üzerine geçirildi”

Serengil; “Evet abisi geçirmiş üzerine. Öğrendik bizde evet.”

Soylu; “ben bunları önceden hep söyledim. Kızdınız bana niye konuşuyorsun diye. Hayır, ben doğruyu söyledim. Bazen eleştirilerim ağır olabilir ama dediklerim doğrudur benim. Başka bir bomba daha var hazırlıklı olsun Ece Erken. 1 Milyon Dolar’ dan 6 tane çek var piyasada şu anda. Zabıtlarda kasadan çıkıyor çek koçanları ve tarihleri yanlarında yazıyor”

Serengil; “O çek koçanları boştu. Doldurulduysa onu bilemeyiz. Çıkacaktır mutlaka ortaya. Daha da kötü bir şey duyduk doğru mu değil mi bilmiyorum.”

Soylu; “Söyle bana ben sana anlatayım. Ben bütün bilgiye sahibim.”

Serengil; “Bir otel alınmış şu anda. Bütün bunlar doğruysa mal kaçırmaya giriyor.”

Soylu; “Otel değil ben anlatayım sana doğrusunu. Fikret Orman’ a bir otel yeri gösteriliyor. Bu otel yeri iş yapamıyoruz diye ucuz bir rakama veriliyor Fikret Orman’ a. Önceden veriliyor ama. Bir şey daha söyleyeyim. Şafak’ ın bir müvekkilinden almış olduğu bir davadan 25 Milyon Dolar para kazanacaktı. Ece bunu da öğrenecek ve bu kadının her dediği doğruymuş diyecek ve bir gün benden özür dileyecek. Ben bu olayları da, çek olaylarını, reddi miras olayını hiç kimse bilmeden ben söyledim. Siz yeni konuşuyorsunuz ben 1 ay önceden söyledim.”

Serengil; “Bu ailenin umurunda olmayan tek kişi Ece. Ece hala çok kötü durumda. Ama ailesi mal derdinde.

Soylu; “Ece benimle ilgili tedbir kararı aldırdığı için konuşamıyorum ama benim bildiklerimi Ece bilse hukuken de güçlü olur. Ayrıca bir haber merkezinde sunucu bir kadınla da birlikte olduğunu biliyorum Şafak’ ın. Benan’ dan ayrılma sebebi Ece değildi. O sunucuyla da arasına giren Ece oldu. Teknenin gideceğini arabaların gideceğini de 20 gün önce söyledim. Ve Ece reddi miras yapacağım demiş kesin bilgi aldım” dedi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.