SEYHAN SOYLU EVLENİYOR!

SEYHAN SOYLU EVLENİYOR!

ABONE OL
Şubat 13, 2022 20:27
SEYHAN SOYLU EVLENİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu Osmanlı Hanedanı torunu ile evleniyor! Soylu Instagram’dan duyurdu, yakın dostlarına ‘evlilik notu’ gönderdi. Seyhan Soylu’nun evleneceği Cenk Tosun Kara, hangi kuşaktan Osmanlı torunu

Ünlü televizyoncu, Al Sana Haber programı yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Osmanlı Padişahlarından Sultan Reşat’ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa’nın torunu Can Kara Tosun ile bu yaz evleneceğini Instagram hesabından paylaştı. Soylu yakın dostlarına da evliliği ile ilgili bilgi notu gönderdi.

Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu bu yaz dünya evine giriyor. Soylu, Instagram hesabından evleneceğini duyururken, yakın arkadaşlarına da evlilik kararı ile ilgili bilgi notu gönderdi.

Instagram hesabından “Kıskananlar çatlasın” diyen Soylu bir video ile şunları yazdı:

Uzun zamandır hayatıma ciddi bir aşk sokmuyordum.
Gelinkik çağına geldim.
Neredeyse evde kalacaktım.
Ve bunca zaman doğru insanı bekledim.
Allah‘tan 1 bekledim 1.000 verdi ve bu sefer Osmanlı Hanedanına gelin gidiyorum.
Osmanlı Padişahlarımızdan Sultan Reşat’ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa’nın torunu Can Kara Tosun…

Düğünü ile ilgili yakın arkadaşlarına bilgi notu atan Soylu, “Çok uzun zamandır dosttum, arkadaşım olan Osmanĺi Padişahının haneden soyu olan Sultan Reşat’ın soyundan Tosun Paşa’nın 1. kuşak torunu Can Tosunbey’in evlenme teklifini kabul ettim.” ifadelerini kullandı.

Soylu bilgi notunun devamında şu ifadeleri kullandı:

Can Tosunbey Kara 39 yaşında akademisyen ve bilişim uzmanı..

Ailenin tek erkek çocuğu olan Can Tosunbey Kara gerçekten insanı değerleri çok yüksek biri.

Bugüne kadar 3 izdivaç yaptım. İlk eşim İran prensi Ataollah Pehlevi ‘ydi. 2. Eşim Ünlü Kırımlı ailesinin en büyük oğlu Cenk Kırımlı son eşim muhafazakar bir aile olan Rizeli Yazicilardan Fahri Yazici ‘di artık evlilik bana çok uzak dilim yandı dedim ve büyük konuşmuş olmalıyım ki çok uzun yıllardır arkadaşım olan Osmanlı Haneden soyundan Can Tosunbey Kara ‘dan bugün evlenme teklifi alınca bu bir alin yazisi dedim ve evlilik teklifini kabul ettim.

Allah nasip ederse bu yaz Çırağan Saray’ı da düğünümüzü aile arasında küçük bir tören ile gerçekleştireceğiz.

Sevenlerim artik evlenin Seyhan hanim diyorlardi ve bugun 14 Şubat bend e bu mutlu haberi siz değerli aile ve dostlarıma duyurmak istedik..

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.