SEYHAN SOYLU “GÜLŞEN İZZET YILDIZHAN’ IN KUCAĞINA OTURSA DÖVERİM”
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • SEYHAN SOYLU “GÜLŞEN İZZET YILDIZHAN’ IN KUCAĞINA OTURSA DÖVERİM”

SEYHAN SOYLU “GÜLŞEN İZZET YILDIZHAN’ IN KUCAĞINA OTURSA DÖVERİM”

ABONE OL
Mart 15, 2022 21:30
SEYHAN SOYLU “GÜLŞEN İZZET YILDIZHAN’ IN KUCAĞINA OTURSA DÖVERİM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahne kıyafetleriyle olay yaratan pop şarkıcıları hakkında “Külotla sahneye çıkılmaz” diyerek tartışmaların fitilini ateşleyen ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan bu defa kalça dansı yapan Gülşen‘le ilgili bomba bir yorum yaparak “Sanatçı oturduğu yer bilmeli” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamasıyla yine adından söz ettiren İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu’ nun 20 yıl evvel yaşadığı büyük aşkı “AL SANA HABER” programının canlı yayınında Bahar Candan ifşa etmişti. Ve bu olay da gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Seyhan Soylu bugün de İzzet Yıldızhan ile ilgili öyle şeyler söyledi ki herkes şoke oldu.
Nurettin Soydan “Her konuda konuşan İzzet bir tek senin hakkında konuşmadı” diyerek yorum yapınca Seyhan Soylu “E şimdi konuşursa hayatında hanımlar var ya. Ben İzzet’ e laf söyletmem çok aşıktım ona. Ama şu da var ben Mah-i Devran gibiyim İzzet’ in hayatında. Tekrar girersem diğerleri yedek kümeye girer. Ama ben istemem artık İzzet’ i o başka. İzzet çok zekice bir açıklama yapmış” diyerek cevapladı.

Hakan Solaker ise “Ben İzzet’ in Gülşen ile gündeme gelmesini çok tasvip etmiyorum açıkçası. Gülşen’ in platformu ayrı onun ayrı” diye yorum yaptı.

Ebru Polat ise; “Katılıyorum bir konu da yorum yapıp çok da tepki gördüysem bir daha açıklama yapmam” dedi. Bu konuşmalar üzerine Seyhan Soylu masada İzzet Yıldızhan’ ı korumaya devam edince Ebru Polat; “Ayy başına İzzet düşsün de rahatla” diye yorum yaptı. Soylu da; “Başıma düşünce değil gönlüme düşünce rahatlarım ben” dedi.
Nurettin Soydan; “Hala açık tutuyorsun kapıları İzzet’ e” deyince Seyhan Soylu; “İzzet eskisinden daha yakışıklı. Mesela Gülşen inadına İzzet’ in kucağına gelse ve benim aşkım depreşmiş olsa yemin ediyorum Gülşen’ i döverim. Onun dışında bana ne istediği yere otursun. Kocası Ozan onun” dedi ve sözlerine devam etti.

Seyhan Soylu; “Ben şimdiye kadar sevdiğim hiçbir adama vur abalıya yapmadım. Ben çok ağladım onun için. Ahu Tuğba da bağlanıp anlattı. Öyle bir yangın olmuştum ki gözlerim kör olmuştu. Ben bunu açıkladığımda bana dediler ki İzzet dava açar. Bu sözlerimden dolayı İzzet bana dava açarsa annemin bizi ne sebepten ayırdığını söylerim ve İzzet ile fotoğraflarımı paylaşırım herkesin aklı gider” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.