SEYHAN SOYLU: KİBARİYE’ Yİ PAVYONDAN ÇIKARDIM.

SEYHAN SOYLU: KİBARİYE’ Yİ PAVYONDAN ÇIKARDIM.

ABONE OL
Kasım 24, 2021 20:31
SEYHAN SOYLU: KİBARİYE’ Yİ PAVYONDAN ÇIKARDIM.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER” de bugün Kibariye’nin kuaför parasını ödememesi ve dolandırması ile ilgili bir videonun ardından Ebru Polat; “Ben Kibariye’yi ve Ali’ yi tanıyorum eli çok açık, çok tatlı bir kadındır. Ben öyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Şöhretli bir kadındır.” derken Seyhan Soylu araya girerek “Bir dakika siz şöhrete göre mi hareket ediyorsunuz. Siz bilmezsiniz 20 sene önce ben menajerliğini yapıyordum Kibariye’nin. O yıllarda Bursa’ da Köşk Gazinosu’nda çalışıyordu. O dönem en ünlü pavyondu. Ekonomik anlamda da sıkıntılı bir dönemdelerdi. Ben yaptığım bir PR ile bir anda onları başka bir boyuta taşıdım. Kocasının altına lüks arabayı ben aldım. O tarihte 40 bin Euro para verdim ödenmesi gereken, dedim ki bunu da konser ücreti olarak al, madem Haluk Şentürk Avrupa konserlerini yapıyor, alacağım var. Haluk da biliyor bu mevzuyu arayın haluk’ u.” dedikten sonra Haluk Şentürk yayına bağlandı ve Seyhan Soylu 40 bin Euro meselesini hatırlatması üzerine Haluk Şentürk; “Evet hatırlıyorum öyle bir mevzu olduğunu, tam rakamı hatırlamasam da.” sözleriyle Seyhan Soylu’ yu doğruladı.  

    Seyhan Soylu bir dönem menajerliğini yaptığı Kibariye ve eşi Ali için; “Ve popüleritesi olduktan sonra da ilk yanlışı bana yaptı. Yanlışı da söyleyeyim. Bir gün oturuyoruz. Pkk kanlı bir eylem yapmıştı. Kibariye’nin eşi Ali ‘de oturuyordu orada ve hepimizin kanı donmuştu. Benim milliyetçi tavrımı herkes bilir. Ali o dönem yemekler, hormonlar alıyordu askere gitmemek için. Şehitlerimizin olduğu gün Ali hadi sen de askere git dedim. Orada öyle bir laf söyledi ki, hadi onu da buradan söylemeyeceğim. O söylediği laftan dolayı da kafasına kül tablasını yedi. Ondan sonra da aramız açıldı.” açıklamasında bulunarak magazin gündemine yine bir bomba bıraktı. Ve iddiaların ardı arkası kesilmeden devam ederken bir açıklama da Bilal Özcan’dan geldi.

Bilal Özcan; Şişli’ de ünlü bir gazinoda sahne aldığı dönemde de kulise gelen çerez, meyve, alkollü – alkolsüz her türlü yiyecek ve içeceği toplatıp bagajına koyduruyordu her defasında.” Dedi. Seyhan Soylu; “Bir bomba daha gelsin o zaman diyerek; Avrupa’ da bir otelde konserde valizi patladı ve içinden otele ait havlular ve bornozlar saçıldı.” açıklamasını bulundu.

Ve programı bitirirken Seyhan Soylu “Kibariye sana buradan sesleniyorum. 40 bin Euro yu şahsıma değil, 40 bin euroluk elektrikli sandalye al. Ben gazilerimize ve ihtiyacı olan herkese yollayacağım..



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.