SEYHAN SOYLU ÖZCAN DENİZ VE SEVGİLİSİ FORMALİTEDEN AYRILDILAR

SEYHAN SOYLU ÖZCAN DENİZ VE SEVGİLİSİ FORMALİTEDEN AYRILDILAR

ABONE OL
Ocak 18, 2022 20:29
SEYHAN SOYLU ÖZCAN DENİZ VE SEVGİLİSİ FORMALİTEDEN AYRILDILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran “AL SANA HABER” in her gün değişen konuk yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Nurettin Soydan, Bahar Candan ve Dr. İsmail Bay vardı.

Geçtiğimiz ay Seyhan Soylu, Özcan Deniz’ i İstanbul Arnavutköy’ de bir otelin restoranında yanında güzel bir kadınla görüntüleyerek yılın son magazin bombasını patlatmıştı. İki sevgilinin görüntüleri ifşa olunca Özcan Deniz sosyal medya hesabından sevgilisiyle samimi bir fotoğraf paylaştı ve ilişkilerini doğrulamış oldu. Deniz’ in yanındaki güzelin İranlı Modacı Samar Dadgar ortaya çıkmıştı.

Fakat Özcan Deniz’ in kendinden bir hayli küçük modacı Samar Dadgar ile aşk yaşaması ailede kriz çıkardı. Feyza Aktan ile evliliği olaylı biten Deniz’in annesi, bu aşka onay vermedi.

Özcan Deniz’in yeni sevgilisinin yaptığı paylaşım sonrası annenin evi terk ettiği haberi gündem olunca Seyhan Soylu yine gerçeği “AL SANA HABER” de izleyicilerle paylaştı.

ÖZCAN DENİZ’ İN ANNESİNİN EVİ TERK ETME HABERİ DOĞRU DEĞİL

Soylu; “Buradan Özcan Deniz’ in annesinin evi terk etme olayını da açıklayayım. O haber yalan. Özcan Deniz velayet davasını kaybedince ikinci bir velayet davası daha açmış. Mart’ ın sonu gibi. Bu dava sürecinde adının aşk dedikodusuna karışmasını istemeyen Özcan Deniz sevgilisinden ayrılmış gibi yapıyor. İlişkilerini gizli olarak sürdürecekler. Hala beraberler.” şeklinde açıklama yaptı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.