SEYHAN SOYLU’DAN ENES KANTER’E ŞOK TEPKİ!

SEYHAN SOYLU’DAN ENES KANTER’E ŞOK TEPKİ!

ABONE OL
Mayıs 31, 2022 20:13
SEYHAN SOYLU’DAN ENES KANTER’E ŞOK TEPKİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terör örgütü olarak kabul edilen Gülen Hareketi’ne verdiği destekler nedeniyle babası tarafından evlatlıktan reddedilen,FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in manevi oğlu Basketbolcu Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterini ayaklarının altına aldığı hadsiz bir video paylaştı. FETÖ’cü Enes Kanter’in skandal paylaşımına sosyal medyada her kesimden tepki yağdı.

Al Sana Haber’ in de gündemine aldığı bu konu masada eleştirilirken bir tepki de her yıl Pensilvanya’ya gidip hain Fetö’nün evinin önünde eylem yapan, programın Aktivistmoderatörü Seyhan Soylu dan geldi.

Tarafsızlığı ve Milliyetçiliği ile bilinen, Mustafa Kemal Atatürk’ ün emaneti olan Cumhurbaşkanlığı makamında her kim oturursa otursun, yapılan saygısızlığı asla kabul etmeyen Seyhan Soylu,  Enes Kanter’ e canlı yayında haddini bildirdi.

Seyhan Soylu, Enes Kanter in bu hadsiz davranışına karşılık, programında yaptığı protesto ile haddini bildirdiği anlar, canlı yayına damgasını vurdu. Seyhan Soylu’ nun stüdyoya kurdurduğu tuvalet ve Enes Kanterin fotoğraflarının basılı olduğu tuvalet kağıtlarıyla protesto etti.

Seyhan Soylu; “Sevgili izleyicilerimiz şu anda Al Sana Haber olarak Enes Kanter’ in yapmış olduğu ahlaksızlığa ve Türk olduğunu unutarak Türkiye Cumhuriyeti’ nin ve 84 Milyon nüfusun sembolü olan, lideri olan bir adamı, ayaklarının altında paspas gibi resmini ezerek görüntü vermesini kınıyoruz. Şu görmüş olduğunuz tuvalet kağıtlarından 10 bin adet bastırdım. Bu tuvalet kağıtlarını izleyicilerimize yollayacağız.

Enes Kanter daha önce ailesini hiçe sayarak FethullahGülen’ in yoluna gidiyor. Fethullah Gülen’ de Enes Kanter’ e içtiği çayı yolluyor. Biz aslında Fethullah Gülen’ i Pensilvanya Kardinali olarak anımsayacağız. Çünkü 15 Temmuz’da kendi milletine, kendi meclisine kurşun sıktıran bir zihniyetin, Gezi Olayları’ nın mimarlarından olan Kardinal’ in özel ilişkilerinden dolayı ben ancak sevgilime çayımı yollarım. Bisküvitimi sevgilimin ağzına veririm. Ne hikmetse Kardinal, hem çayını yolluyor hem de bisküvisini yolluyor. Kısmetin ne olduğunu bilmiyorum ama aralarında duygusal bir şeyin olduğuna eminim.

Enes Kanter ile Pensilvanya Kardinali’ nin arasında muhakkak duygusal bir şey olmalı ki Tayyip Erdoğan’ a kızgın olmalı. Yoksa bir ülkenin Cumhurbaşkanı’nı asla ve asla, kendini bilen, evladı olan, kendi toprağındaki insanı seven, Türki Cumhuriyetlerinin hatta Ümmetin sembolü olan bu makama ‘Bu yalnızca Tayyip Erdoğan için değil. Bu Mustafa Kemal Atatürk için ve o makamda oturmuş herkes için’ aynı tepkiyi veririm. Bu tepkileri vererek onlara hadlerini bildirmeliyiz.

Bu öfkenin de Fethullah Gülen’ e olan özel duygularından dolayı olduğunu ve bu kin ve öfkenin bu kadar pespaye, aşağılık bir tavır içerisinde Cumhurbaşkanı’na yapılan bu hakaretin Türk Ulus’una yapıldığı kanaatindeyim” diyerek ayağa kalktı ve stüdyoda özel olarak hazırlattığı tuvaletin yanına giderek sembolik olarak hacet giderdi.

Tuvalet üzerinde oturarak konuşmasına devam eden Seyhan Soylu “Sen ve senin zihniyetindekilere 15 Temmuz’da Meclis’imize kurşun sıkanlara, Atatürkçü ve Laikleri de kendinize benzeterek onları kullanarak, onlarında içerde olmasına sebep olan sen ve senin gibileri kınıyorum. Ve söylediğiniz her şeyi tuvalete yapıp sifonu çekiyorum. Sonra da sen bizim Cumhurbaşkanı’mızı ayaklarının altında yaptın. Ben de söylediklerinin hepsini alıyorum ve bir tarafımı silip atıyorum. Şimdi defol git” diyerek Enes Kanter’ in fotoğraflarını bastırdığı tuvalet kağıdını tuvalete atarak sifonu çekti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.