SEYHAN SOYLU’DAN FETÖ İLE İLGİLİ OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR

SEYHAN SOYLU’DAN FETÖ İLE İLGİLİ OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR

ABONE OL
Mart 11, 2022 08:22
SEYHAN SOYLU’DAN FETÖ İLE İLGİLİ OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün ALSANA HABER’ de inanılmaz itiraflar ve deşifreler vardı. Seyhan Soylu adeta bombaladı.

ALSANA HABER hava muhalefetinin gazabına uğradı. Erol Köse, Yeliz Yeşilmen ve Bahar Candan kar muhalefeti nedeniyle programa gelmeyince Business Channel TV’nin CEO’su Sertan Kırço sordu, Seyhan Soylu haberleri yorumladı. Binlerce kişi yorumlarda destek verince Sisi coştu. Öyle şeyler anlattı ki yine korkusuz kimliğini orta koydu.

Bugün haberlerini yorumlarken seyirciyle inter aktif bağlantılar kurdu. Seyhan Soylu programa çıktığında izleyiciye “ALSANA HABER size ait bir haber merkezi.  Şimdi birlikte yorumlayalım, siz sorun ben gerçeği anlatayım” deyince 3 bomba haberi bir günde patlattı.

“PENSİLVANYA’DA 15 TEMMUZ EYLEMLERİNDE AJANSTAN RUS FİGÜRASYON KİRALANMIŞTI”

Seyhan Soylu magazin bombası patlattıktan sonra binlerce kişi yorumlar yazarken gazeteci Sertan Kırço yorumları ve soruları okumaya devam eder ve bir izleyiciden gelen Erdoğancı mısın? sorusu üzerine öyle sözler söyledi ki 15 Temmuz ‘da Ak Parti ve Mhp’ nin ABD temsilcilerinin başı ağrıyacağı kesin.

Seyhan Soylu ; “Sevgili izleyiciler benimle ilgili lütfen ön yargılı olmayın. Anlattıklarım, yorumlarım, bazılarınızın hoşuna gitmeyebilir. Buna saygı duyarım. Ama herkes şunu bilsin ki ben kalbimle hareket ederim. Tribüne hiçbir zaman oynamadım ve oynamam. Ben Ak Partili değilim. Hatta Erdoğancı da değilim. Ama Sn. Cumhurbaşkanı o koltukta oturduğu sürece ona da siper olmak Türk Ulusu için şereftir. Ben Sedat Peker’in dik duruşu, bitirim tarzını sevmeme rağmen Süleyman Soylu içinde söylediklerine karşıyım. Ülkemizin İç İşleri Bakanı’na edilecek sözleri bir ulusu incitir. Şahısların kendi aralarındaki husumeti onları alakadar eder. Makamlar bizim 84 milyonu bağlar. Ben Ulusalcıyım. Biliyorum söylediklerimde zor anlaşılır bıçaktan keskin sözler oluyor. Ama doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur misali söylediklerime önce kızılır sonra helal olsun denir. Bakın bildiğiniz üzere her yıl Pensilvanya’ ya Fettullah Gülen’in evinin önüne gidip 15 Temmuz eylemi yapıyorum. İlk yıl Fetö’ nün evinin önünde yaşadığım bir olayı size anlatayım. Kaçaklarla birlikte 500.000 insan yaşamakta. 15 Temmuz’da ilk eylemin organizasyonu tam bir rezaletti. ABD MHP ve Ak Parti Amerika temsilcileri, Türk dernekleri, Hatta Büyükelçiliği ve Newyork konsolosluğu tam bir fiyasko organizasyon yapmıştı. Fetö’ nün kapısının önünde yüreği yaralı gerçek Türk eylemci 10 kişiyi geçmedi. Organizasyonu yapan tatlı su kurnazları ajanstan Rus figürasyon kiralayıp 20 kişiye 15 Temmuz sembol şehidimiz Ömer Halis Demir’in maskelerini taktırmışlar. Her birine 300 yüz dolar para verilmiş. Onu görünce içim yandı. Bu ne rezalet dedim. Kime mi dedim? Akşam katıldığım New York Konsolosu, Washington Büyükelçisi hatta resepsiyona katılmış olan eski Dış İşleri Bakanımız ve o gün o tarihte Birleşmiş Milletler temsilcimiz Feridun Hadi Sinirlioğlu’ na Sn. Bakan bugünkü Pensilvanya’da ki Fetö’nün evinin önündeki organizasyon nasıl canımı yaktı. 250 şehidimiz olan bir ulus günümüz Rus figürasyonlarla mı kutlanmalıydı? deyince Bakan şok oldu. Kendisinin bilgisi olmadığını söylerken renkten renge girdi. Aynı soruları hem Başkonsolosumuza hem de Büyükelçimize ilettim. Ve o gün gördüm ki Sn. Cumhurbaşkanı’nın verdiği 15 Temmuzda dik duruşu ve ülkeye sahip çıkması, bir darbeden kurtuluşumuzun farkında olmayan Kral’dan fazla Kralcı bürokrat ve siyasetçilerden ibaretmiş. Ben o gün Sn. Bakan Sinirlioğlu’ na sinir olmamı sizlerle paylaşmak istedim” dedi. Yorumlar yıkıldı…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.