SEYHAN SOYLU’DAN GÜLŞEN’E SOSYAL MEDYADAN AYAR!

SEYHAN SOYLU’DAN GÜLŞEN’E SOSYAL MEDYADAN AYAR!

ABONE OL
Ocak 20, 2022 22:09
SEYHAN SOYLU’DAN GÜLŞEN’E SOSYAL MEDYADAN AYAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran “AL SANA HABER” in her gün değişen konuk yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Nurcan Sabur, Bahar Candan ve Nihat Doğan vardı.

Pop şarkıcısı Gülşen son çıktığı mekanda giydiği transparan kıyafet ve yaptığı kalça dansı ile gündem oldu. Masa da bu konu görüntüler yayınlandığında Ebru Polat Gülşen’ in dansını eleştirerek çok basit ve avam buldu. Nurcan Sabur da, Gülşen gibi iyi bir sanatçı açısından dansı talihsizlik olarak değerlendirirken, Nihat Doğan ve Bahar Candan ise sanatın içinde her şev vardır diyerek destek oldular.

Öte yandan Moderatör Seyhan Soylu, dün Gülşen’ in dans görüntüleri ardından sosyal medya hesabından story çekerek Gülşen’ in ve eşi Ozan Çolakoğlu’ nun boşanmak üzere oldukları bilgisini paylaştı. TV 8 de yayınlanan 2. Sayfa programı ise Seyhan Soylu’ nun paylaştığı bu bilgiyi seyircileriyle paylaşmıştı.

Seyhan Soylu kendi programında olay yaratacak sözler söyledi.

Seyhan Soylu; “Gülşen ile ilgili Medya Tilkisi’ nde haberleri gördüğümde inanamadım. Aslında kıyafet ile ilgili daha önceden de şort sütyen ya da külot sütyen tarzı kıyafetleri olmuştu. Gülşen bunu hep yapar. Ama bu dans çok dikkat çekti. Ve gündem zaten külot ile ilgiliydi İzzet’ in söylediği gibi. Sonra Gülşen ile ortak bir arkadaşımız vardı ve hemen onu arayıp öğrendim. Yaklaşık 3-4 aydır Ozan Çolakoğlu ile Gülşen’ in arasının açık olduğunu söyledi. Gülşen arkadaşıma şunu söylemiş; ‘Ben Ozan’ ı çok seviyorum. İnanılmaz bir insan ama 3-4 aydır yataklarımızı ayırdık. Aynı evi paylaşıyoruz ama o kadar naif bir adam ki. Çocuğumun babası ve mevcut olan ilişkide artık duygularımızı yitirdik. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok. Biz dostça ayrılacağız’ diyor. İpin ucunu kaçırmasının nedeni bu. Ozan’ a aşık olduğu yıllara bakın. Başka bir tarz belirlemişti.” derken Nurcan Sabur, Gülşen’ in Menajeri Haluk Şentürk’ ten gelen mesajı okuyarak Menajerin haberi yalanladığını söyledi. Bunun üzerine; “Uzun yıllar ben de menajerlik yaptım. Menajeri olmak sırdaşı olmak demek değildir. Ben yemem bunları Haluk Şentürk. Buradan o ortak olan arkadaşımın da ismini vererek hareket ederim ama ilişkim bozulur. Aha buraya yazıyorum. Söylediğimin altını tekrar tekrar çiziyorum. Gülşen ile Ozan boşanmak üzere anlaştılar. Hatta buradan bir bomba daha söyleyeyim. Ozan Çolakoğlu’nun hayatında birisi var. Yeni albüm yaptığı birisine gönlü kaymış. Ve Gülşen’ de sınırı çizmiş. Modern bir karar vermişler. Çocuğa da zarar vermeden kademeli olarak boşanacaklar. Yoksa Ozan ne kadar modern olursa olsun bu görüntüye izin verecek bir adam değil” dedi.

Gülşen’in Dekolte pozlarını en çok eleştiren kişilerden biri ALSANA HABER programının moderatörü Seyhan SOYLU ” Gülşen’in bu kadar cüretkar olmasının sebebi BOŞANMALARI ” iddiası magazin dünyası ve Sosyal Medya’ya damgasını vurmuştur.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu bundan rahatsız olmuş olacak ki uzun süredir birlikte dışarda görünmeyen çift boşanmıyoruz dercesine alışverişte magazin basını da yakalanmışlardı.

Bugün Gülşen sosyal medyasından Seyhan Soylu’nun boşanıyorlar iddialarına gönderme yapınca Seyhan Soylu da kendi sosyal medyasından anında cevap verdi.

 

 

Seyhan Soylu adeta Gülşen de ozan Çolak oğluna haddime değil ama size ahlak dersi vermek senin benim BOŞANIYORLAR iddialarım senin son sahne görüntünün yanında masum kalır Gülşen ..

Seyhan Soylu ssoyal medya hesabından de öyle bir örnekleme yaptı ki sosyal medya da takipçileri Helal olsun SİSİ süper ayar verdin bu nasıl güzel örnek diyerek destek verdi…


Seyhan Soylu verdiği örnekte Çıplaklığı ile ünlü olan Kardeşler CİCİŞLER ‘in Fotoğrafı ile Gülşen’in fotoğrafını yanyana koyarak;

• BU KIZLARI İLE ARANDA NE FARK VAR? SINIF FARKI MI? Zannetmiyorum. HEM ONLAR MAYO GİYMİŞ SEN DÖN SÜTYEN HEM ONLAR BEKAR SENİN ÇOCUĞUN VAR..

Sakın bu sözlerinden ötürü bana gönül koyma ben gerçekleri söylüyorum Gülşen’ciğim ‘ diyede not düştü.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.