SİSİ, GELİNLİĞİ NİKAH MASASINDA DEĞİL, ADLİYEDE GİYDİ

SİSİ, GELİNLİĞİ NİKAH MASASINDA DEĞİL, ADLİYEDE GİYDİ

ABONE OL
Şubat 1, 2022 15:29
SİSİ, GELİNLİĞİ NİKAH MASASINDA DEĞİL, ADLİYEDE GİYDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medyadan tanıştığı ve duygusal ilişki kurduğu Aksel E. isimli kişinin özel hayatına ilişkin fotoğraf ve videoları kendi hesabından paylaşarak ’sapık’ ifadesini kullandığı gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis talebiyle yargılanmak üzere gittiği mahkemede duruşmaya gelinlik giyerek katıldı.

Duruşmada savunma yapan Seyhan Soylu, “Ben müştekiyi savcılığa şikayet etmiştim. Müşteki ile 3 bin 200 sayfalık yazışmam vardır. Kendisinden şikayetçi olduğum için beni şikayet etti. Eşimden ayrılmıştım, psikolojim bozuktu. 8 ay sonra 112 kg olmuştum. Hem sağlık hem ruhsal durumum iyi değildi. Bana attığı mesajlara hiç bakmadım. Yaz ayında Seren Serengil’in kiraladığı tekne ile tatile çıkmıştım. Tatilde güneşlenirken bana mesaj attığını gördüm. Ardından birçok mesaj attı. Kendisinden etkilendim. Beni etkileyecek sözler yazmıştı. Bana yazdığı mesajlarda aşkını ilan ediyordu. Daha sonra beni Çeşme’ye davet etti. Ancak telefonunu,  sosyal medyasını her şeyini kapattı. Benimle dalga geçer gibi hareket etti. Ben de bu yaptığına sinirlenerek davaya konu paylaşımları yaptım. Bu suçu işledim ancak bunu o bana yaptırmıştır. Beni sanal alem aşk oyunun içerisine çekmiştir. Müşteki benden maddi bir çıkar sağlamadı. Sadece bir ara benden 20 bin dolar istedi. O parayı bir yere bırakmamı istedi ben parayı kese kağıdına koyup bir yere bıraktım. Oradan ayrıldım uzaktan korumalarım orayı izledi ancak parayı alan olmadı. O gün müşteki ile yüz yüze görüştük. Elinde iki köpek vardı. Benim tarzım olan bir insan değildi. Amaç alay etmekmiş, nefsimle oynamakmış. Amaç beni aşağılamakmış. Benim hayatımı mahvetti.

Sadece bana değil, bir sürü insanlarla bu tarz oyunlar yaparak psikolojisini bozmuştur. Bunlar 20-30 kişilik gruplar, Bağdat caddesinin çocukları. Kendilerine kurban seçiyorlar. Seçtikleri kişinin psikolojisini bozmak için aşk oyunu oynuyorlar. Onlar yüzünden intihar edenler, intihara teşebbüs edenler vardır” şeklinde ifadeler kullandı.

Duruşma sonrası basına açıklama yapan Soylu, “Bu gelinliği bana, ‘annemin gelinliği’ diye yollamıştı. Ben bunu rezil olmak pahasına giydim. Maalesef bu gelinliği bir nikah masasında giymeyi düşünürken, adliyeye gelirken giyiyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.