SON DAKİKA ! FARUK TINAZ HAYATINI KAYBETTİ

SON DAKİKA ! FARUK TINAZ HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
Aralık 23, 2021 14:05
SON DAKİKA ! FARUK TINAZ HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son olarak İbrahim Tatlıses’in programına konuk olan usta isim, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.Şarkıları ile bir döneme damga vuran Faruk Tınaz’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. 65 yaşındaki usta sanatçı, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti. Tınaz aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu üyesiydi.İBO SHOW’A KATILMIŞTIGeçtiğimiz şubat ayında İbrahim Tatlıses’in programına konuk olan ve sevilen şarkılarını seslendiren Faruk Tınaz ölümüyle sevenlerini yasa boğdu.

TAZİYE MESAJI YAYINLANDI

Türkiye Jokey Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Tınaz’ı kaybettik. Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Tınaz’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz.” denildi.

FARUK TINAZ KİMDİR?

Faruk Tınaz, 6 Haziran 1956 tarihinde dünyaya geldi. Sekiz çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi. Annesi mevlüthandır. Mustafa Erses, Ümit Tokcan ve Nevzat Sümer’den müzik dersi aldı.1980 yılında TRT’nin Radyo Özel Eğlence sınavını kazanarak TRT’de çalışmaya başladı. Ankara’da başladığı sahne hayatına istanbul’da devam etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.