Son dakika haberi – Al Nassr’da Vincent Aboubakar depremi! ‘Vazgeçin’
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi – Al Nassr’da Vincent Aboubakar depremi! ‘Vazgeçin’

Son dakika haberi – Al Nassr’da Vincent Aboubakar depremi! ‘Vazgeçin’

ABONE OL
Kasım 15, 2021 22:12
Son dakika haberi – Al Nassr’da Vincent Aboubakar depremi! ‘Vazgeçin’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BEKLENENİ HENÜZ VEREMEDİ

Son 3 lig maçında 8 puan kaybeden Al Nassr’da geçtiğimiz dönemde yabancı futbolcular ve yerli futbolcular arasında da kriz patlak vermişti. Adeta kaynayan kazan olan Suudi Arabistan ekibinde Vincent Aboubakar sorgulanmaya başladı.

4 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Lige büyük umutlarla giren Al Nassr, 11. hafta sonunda 2 maç eksiğiyle 13 puanla 9. sırada yer alıyor. Bu sezon ligde 9 maçta 3 gol atan Aboubakar, 4 maçtır gol atamadığı gibi bazı müsabakaları 90 dakika tamamlayamıyor.

AL SALAMI’DEN ŞOK TAVSİYE!

Futbol Arena’da yer alan habere göre; Al Nassr yönetimine spor gazetecisi Al Salami’den tavsiye geldi. Al Salami, “Hatalardan ders almak önemlidir. Artık Aboubakar sevdasından vazgeçin!”

UYUM SAĞLAYAMADI

Al Salami, Aboubakar’ın takıma uyum sağlayamadığını ve ayrıca Funes Mori’nin de kötü performans sergilediğini söyleyerek, “İyi bir sol bek veya bir defans oyuncusu alınmalıdır.” dedi.

ABOUBAKAR YERİNE SLIMANI

Öte yandan hem yerel basın, hem de Kamerun basını Al Nassr’in Aboubakar’ın performansını yeterli bulmadığı için ara transfer döneminde Slimani’yi transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Cezayirli futbolcu Ağustos 2018’de Fenerbahçe’ye transfer olmuş, 1 yıl kiralık olarak top koşturmuştu.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.