Son dakika haberi – Beşiktaş’ta gündem Kaan Ayhan ve Cenk Tosun! Resmi girişim
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi – Beşiktaş’ta gündem Kaan Ayhan ve Cenk Tosun! Resmi girişim

Son dakika haberi – Beşiktaş’ta gündem Kaan Ayhan ve Cenk Tosun! Resmi girişim

ABONE OL
Kasım 10, 2021 09:12
Son dakika haberi – Beşiktaş’ta gündem Kaan Ayhan ve Cenk Tosun! Resmi girişim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SERDAR SARIDAĞ

Kartal çifte kupalı şampiyon kadrosunu Alex Teixeira, Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi gibi dünyaca ünlü yıldızlarla güçlendirse de yeni sezona istediği başlangıcı yapamadı. Siyah-beyazlılarda hem teknik heyet hem de yönetimin, devre arası transfer döneminde takıma ciddi takviyeler yapmayı planladığı ortaya çıktı.
Batshuayi’nin yokluğunda Trabzonspor maçında merkez santrafor sıkıntısı yaşayan teknik heyet, yerli statüsünde olması nedeniyle Cenk Tosun ismini tekrar gündeme getirecek. Geçen sezon Vincent Aboubakar’ın yokluğunda Cenk Tosun ile bu açığı kapatabilen fakat daha sonra milli oyuncuyu sakatlığa kurban veren Beşiktaş, tamamen iyileşen deneyimli oyuncuyu listeye aldı.
Golcü transferi dışında savunmaya yerli takviyesi de yapmak isteyen siyah-beyazlı kulüp, yaz transfer dönemindeki gözdesi Kaan Ayhan ismine tekrar yönelecek. İtalyan ekibi Sassuolo’da bu sezon düzenli şans bulamayan Kaan’ın ayrılığa sıcak baktığı aktarıldı.

Takımın hücum ve savunmada yaşadığı sorunları devre arasında çözmek isteyen Kartal, Kaan Ayhan ve Cenk Tosun transferlerini bitirirse ikinci yarıda yabancı sayısı kuralına da katılmayacak. Kaan Ayhan’ı kiralık, Cenk Tosun’u ise bonservisiyle almanın hesapları içerisinde olan siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde resmi girişimlere başlayacağı ifade edildi.

Son 2 maçta kadroya girdi
Sakatlığı düzelen Cenk Tosun, Everton’un Premier Lig’de oynadığı son iki karşılaşmanın kadrosunda yer aldı. Menajer Rafael Benitez tarafından Wolverhampton ve Tottenham maçlarının kadrosuna dahil edilen Cenk iki müsabakada da şans bulamadı. 30 yaşındaki milli futbolcu son resmi maçını Beşiktaş formasıyla 11 Nisan’da deplasmanda Erzurumspor’a karşı oynarken, dizinden sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.