Son dakika haberi: Fenerbahçe için son dakika teknik direktör iddiası: ‘Bir duyum aldım! Süper Lig’den…’
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi: Fenerbahçe için son dakika teknik direktör iddiası: ‘Bir duyum aldım! Süper Lig’den…’

Son dakika haberi: Fenerbahçe için son dakika teknik direktör iddiası: ‘Bir duyum aldım! Süper Lig’den…’

ABONE OL
Kasım 18, 2021 18:36
Son dakika haberi: Fenerbahçe için son dakika teknik direktör iddiası: ‘Bir duyum aldım! Süper Lig’den…’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAY İDDİA: ‘BİR DUYUM ALDIM! SÜPER LİG’DEN…’

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi en çok konuşulan konuların başında Vitor Pereira geliyor. Portekizli teknik adam alınan kötü souçların ardından birçok kesim tarafından eleştirilirken yeni teknik direktör adayları da gündeme gelmeye başladı. Son olarak Süper Lig’deki başarılı performansıyla dikkat çeken genç teknik adamın ismi Fenerbahçe için gündeme geldi. İşte detaylar…

GELECEĞİ SORGULANMAYA BAŞLANDI

Süper Lig’de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Vitor Pereira’nın geleceği sorgulanmaya başlandı. Sarı Lacivertli camiada Galatasaray derbisi öncesi yoğun bir gündem yaşanıyor.

ÖMER ÜRÜNDÜL’DEN FLAŞ İDDİA

Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül, bugünkü köşe yazısında Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörleri ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi. İşte Üründül’ün yazısı…

‘DERBİYE PEREIRA İLE ÇIKMAK DOĞRU MU?’

“Artık bugün itibariyle Pereira ile çıkılması gerekiyor. Yönetim bu maçın da olumsuz faturasını Portekizli hocaya yükleyip “Kusura bakma, yapacak bir şeyimiz kalmadı” diyecek. Aksi bir sonuç olursa, o çok bilinmeyenli denklem. Ben her şeye rağmen Fenerbahçe’nin yalnız teknik adam hataları değil, kadro mühendisliği nedeniyle de bugünkü durumun içinde olduğunu düşünüyorum. Eldeki kadroda çok sayıda 10 numara pozisyonunda oyuncu var. İki santrfor alındı, Valencia’yı da sayarsak onun için bir eleştiri yapamam ama takımın kanat forveti yok. Rossi de fizik olarak birçok yabancının İstanbul’da yaşadığı düşüşe eklendi. Daha da önemlisi bu kadar çok transfer yapılmışken, Fenerbahçe’nin yedek kalecisi yok.”

‘YERLİ OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM’

“Ben yerli olacağını düşünmüyorum. Çünkü Emre Belözoğlu Başakşehir’e gitti ve orada da başarılı bir performansa imza atıyor. Boşta olan Aykut Kocaman’a teklif gitse bile, daha önce yaşanan olaylardan dolayı onun bu görevi kabul etmemesi gerektiğini düşünüyorum.”

‘BİR DUYUM ALDIM, ÖMER ERDOĞAN…’

” Bir duyum aldım, ‘Ömer Erdoğan ile temas var’ diye. Ama onun da şu aşamada doğru olacağını düşünmüyorum. Kendisi Hatay’da başarılı bir performans sergiliyor.”

‘FARIOLI’NİN HİÇ OLMAMASI GEREKİR’

“Karagümrük’ün 32 yaşındaki genç yabancı teknik direktörü Farioli’nin hiç olmaması gerekir. Kaleciden başlayarak ısrarla prese karşı geriden topla çıkacaksınız ısrarı Karagümrük’ü anti bir futbola yönlendirdi.”

‘BILIC İSMİNİ DUYUYORUM’

“Yabancı isimlerden de Slaven Bilic ismini duyuyorum. Beşiktaş’ı da çalıştıran ve Türkiye’yi de tanıyan hoca zaten sık sık Fenerbahçe ile anılıyor. Şu isimler içinde en doğrusu gibi görünüyor.”

‘ÖZİL’İN ETKİSİ OLUR MU?’

“Mesut dünyanın en önemli ligleri ve takımlarında oynamış bir isim. Tabii ki kendisine fikir danışabilirler. Hatta alınacak teknik adamla kurulacak temasta yönetime de yardımcı olabilir.”

‘BELÖZOĞLU BUNU DENEDİ’

“F.Bahçe daha önce Emre Belözoğlu ile bunu denedi. Ancak Emre futbolu bırakmış, sportif direktör olarak görev yapıyordu. Antalya’da da böyle bir uygulama oldu. Nuri Şahin son iki maçında Antalyaspor’a 6 puan kazandırdı ama ben bunu doğru bulmadım. Mesut Özil’in teknik adam olması benim için doğru bir karar olmaz. Ama olursa da şaşırmam!”

ALİ KOÇ KONUŞACAK

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün FB TV’de gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Ali Koç’un Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira ile ilgili de açıklamalarda bulunması bekleniyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.