Son dakika haberi: Galatasaray’da 7 ayrılık birden! Fatih Terim yıldız ismin biletini kesti
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi: Galatasaray’da 7 ayrılık birden! Fatih Terim yıldız ismin biletini kesti

Son dakika haberi: Galatasaray’da 7 ayrılık birden! Fatih Terim yıldız ismin biletini kesti

ABONE OL
Kasım 16, 2021 09:48
Son dakika haberi: Galatasaray’da 7 ayrılık birden! Fatih Terim yıldız ismin biletini kesti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

G.SARAY’DA DEV OPERASYON! TAM 7 AYRILIK BİRDEN…

Galatasaray’da Ocak ayında yeni bir operasyon için düğmeye basıldı. Teknik direktör Fatih Terim tam 7 futbolcunun gönderilmesini talep etti. İşte o futbolcular…

OCAK’TA BİR DEĞİŞİM DAHA KAPIDA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gençleştirme operasyonuna Ocak ayında da devam edecek. Yaz transfer döneminde Sacha Boey, Victor Nelsson, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Berkan Kutlu, Cicaldau ve Morutan gibi genç ve potansiyelli oyuncuları kadrosuna katan Sarı Kırmızılılar yine benzer bir transfer politikası izleyecek.

GALATASARAY ARAYIŞ İÇİNDE

Fatih Terim, Gaziantep FK maçının ardından bazı arayışlarının olduğunu ve yaz transfer dönemine çok az transfer bırakacaklarını ifade etmişti. Galatasaray’da yeni yapılacak transferler kadar takımdan gönderilmesi planlanan isimler de büyük önem taşıyor.

KADRODA REVİZYONA GİDİLECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in tam 7 futbolcunun üzerini çizdiği iddia edildi. Tecrübeli eknik adamın devre arasında 4-5 futbolcuyla kadrosunu güçlendirmeyi planladığı ve bu transferlerin gerçekleşebilmesi için kadroda revizyona gideceği belirtildi.

LİSTENİN İLK SIRASINDA BABEL VAR

Listenin birinci sırasında sözleşmesinin sonuna gelen Ryan Babel yer alıyor. Yıllık 2.5 milyon euro net kazancı bulunan 34 yaşındaki futbolcu 18 maçta forma giyerken sadece 1 asistlik katkı verebildi.

LUYINDAMA DA TOPUN AĞZINDA

Sarı- kırmızılı yönetimin, göndermeyi planladığı bir diğer isim ise Christian Luyindama… Nelsson’un transfer edilmesinin ardından gözden düşen Kongolu futbolcu, satış listesine konulacak. Luyindama’nın sözleşmesi 2 yıl daha uzatılmıştı.

EN FAZLA KAZANAN İSİMLER ARASINDA

Galatasaray’da Babel ve Muslera ile birlikte takımın en fazla kazanan oyuncuları arasında yer alan Sofiane Feghouli de gözden çıkarıldı. Feghouli’nin yıllık kazancı 3.85 milyon euro…

ASSUNCAO DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Galatasaray’ın sezon başında Portekiz ligi ekibi Famalicao’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Assuncao da bekleneni veremedi. Genç futbolcunun devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca beklentilerin altında kalan Aytaç, Yedlin ve Ömer için de gelen teklifleri değerlendirecek.

4 VEYA 5 TRANSFER

Kadrosunda yer açmak isteyen Fatih Terim ardından eksik bölgelere transfer yapacak. Terim’in öncelikle yerli bir kaleci istediği biliniyor. Ayrıca sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, sağ kanat ve forvete transfer yapılması bekleniyor. Galatasaray’ın Ocak ayında 4 veya 5 transfer yapması bekleniyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.