Son dakika haberi – İranlı Hulk, dünyanın en korkutucu adamıyla karşılaşacak! Şok görüntüler…
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi – İranlı Hulk, dünyanın en korkutucu adamıyla karşılaşacak! Şok görüntüler…

Son dakika haberi – İranlı Hulk, dünyanın en korkutucu adamıyla karşılaşacak! Şok görüntüler…

ABONE OL
Kasım 16, 2021 15:00
Son dakika haberi – İranlı Hulk, dünyanın en korkutucu adamıyla karşılaşacak! Şok görüntüler…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVLER ÇARPIŞIYOR

Dünyanın İranlı Hulk olarak tanıdığı, 184 cm boyunda ve 177 kilo ağırlığındaki Sajad Gharibi, İngiliz sporcu Martyn Ford ile karşılaşacak. Dev müsabakanın tarihi de resmen açıklandı.

DEV KARŞILAŞMA 2 NİSAN’DA

Boxstar turnuvası kapsamında 2 Nisan 2022’de Londra’da karşı karşıya gelecek ikilinin duyurusu dövüş dünyasında büyük yankı uyandırdı. İki dev müsabakaya çoktan hazırlanmaya başladı.

‘DÜNYANIN EN KORKUTUCU ADAMI’

203 cm boyu ve 145 kg ağırlığında olan ‘Kabus’ lakaplı Martyn Ford, aynı zamanda dış görünüşüyle ‘Dünyanın en korkutucu adamı’ olarak da biliniyor.

FARKLI BİR BİR OLAYLA TANINDI

İkilinin Londra’daki O2 Arena’da gelecek yıl 2 Nisan’da karşı karşıya geleceği açıklandı. İranlı Hulk Gharibi, dünyaya kendini çok farklı bir olayla tanıtmıştı.

‘DAEŞ’E KARŞI SAVAŞMAK İSTİYORUM’

Sajad Gharibi, 2016’da yaptığı açıklamayla o dönem Irak ve Suriye’de faaliyet gösteren terör örgütü DAEŞ’e karşı sahada savaşmak istediğini duyurmuş ve korkutucu fiziğiyle dünyanın gündemine oturmuştu.

ÖZEL ANTRENÖRLERİYLE HAZIRLANIYOR

İki rakip de birbirleriyle karşılaşacakları mücadeleye ağır antrenmanlarla hazırlanıyor. Ford, özel antrenörlerde eşliğinde, sadece kendisine ait olan spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

ARABA İTEREK ANTRENMAN YAPIYOR

Daha önce paylaştığı videolarında arabaları iterek antrenman yaptığını gösteren İranlı Hulk ise bu defa oldukça farklı yöntemlerle İngiliz rakibine hazırlanıyor.

DUVAR YUMRUKLUYARAK HAZIRLANIYOR

Önceki günlerde bir video paylaşan Gharibi, antrenmanlarına duvarları yumruklayarak yaptığı görülüyor. Fakat İranlı Hulk’ın paylaştığı bir diğer videosu duvar yumruklamaktan biraz daha garip…

DEV KEMİĞİ BİR YUMRUKTA KIRDI

Rakibine gözdağı vermek isteyen Gharibi, yeni videosunda dev bir hayvan kemiğini hiçbir destek almadan sadece yumruğuyla ortadan ikiye kırıyor. Dev sporcunun bu videosuna binlerce yorum geldi.

‘2 NİSAN’DA KATLİAM OLACAK’

İranlı rakibiyle ilgili bir açıklama yapan Ford ise şunları söyledi; ‘2 Nisan’da kesinlikle bir katliam olacak. Hepinizi şaşırtacak bir dövüş için söz veriyorum. Büyük haksızlık var çünkü onun bana karşı hiçbir şansı yok. Herkese bir atlet ile ne olduğu belli olmayan birinin farkını göstereceğim. ‘

‘KÖTÜ KOŞULLARA RAĞMEN İRANLI HULK DURMAZ’

Ford’un açıklamalarına bir cevap veren Gharibi ise şu ifadeleri kullandı; Evet bu dövüş artık kişiseldir. Güzel beyaz dişlerin ve sponsorların bir yanda, beni destekleyen ve motive eden dünyanın dört bir yanındaki sevgili hayranlarım diğer yanda.Farklı koşullar önemli değil. Sahip olduğum en kötü koşullara rağmen, İranlı Hulk asla durmaz. 2 nisanda görüşürüz.’

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.