Son dakika haberi: Şansal Büyüka’dan Berisha iddiası: ‘Merak ettim ve sordum! F.Bahçe’ye gelmeden önce…’
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberi: Şansal Büyüka’dan Berisha iddiası: ‘Merak ettim ve sordum! F.Bahçe’ye gelmeden önce…’

Son dakika haberi: Şansal Büyüka’dan Berisha iddiası: ‘Merak ettim ve sordum! F.Bahçe’ye gelmeden önce…’

ABONE OL
Kasım 18, 2021 16:36
Son dakika haberi: Şansal Büyüka’dan Berisha iddiası: ‘Merak ettim ve sordum! F.Bahçe’ye gelmeden önce…’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜKA’DAN BERISHA İDDİASI: ‘F.BAHÇE’YE GELMEDEN ÖNCE…’

Milliyet gazetesnin duayen yazarlarından Şansal Büyüka, sezon başında Salzburg’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Mergim Berisha için flaş bir iddiada bulundu. İşte Büyüka’nın yazısı…

‘ALİ KOÇ’U ASLA ELEŞTİRMEM’

“Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve arkadaşlarını, “Berisha’yı niye aldınız?” diye asla eleştirmem. Berisha, son üç yılda Fenerbahçe’ye gelen en hazır futbolcu…Berisha geçen sezonu Salzburg’da 22 gol, 11 asistle tamamladı. Avusturya Ligi’nde attı, Şampiyonlar Ligi’nde attı, Avrupa Ligi’nde attı, Alman Ümit Milli Takımı’nda attı.Bu Berisha, Fenerbahçe’de son Antwerp maçında “gecenin golü” olan vuruşu dışında ortalıkta hiç görülmedi.”

‘EKRANA BİLE GELMEDİ’

“Hiç unutmam, ilk Antwerp maçını kalabalık bir grupla izledik. Berisha ilk on birdeydi. Buna rağmen masada oturanlar, “Oynuyor mu?” diye kuşkuya kapıldı. Ekrana bile gelmedi, spiker bir defa olsun adını söylemedi.”

‘MERAK ETTİM VE SORDUM’

“Meraklandım; bu Berisha’yı, Avusturya-Macaristan-Almanya üçgeninde yaşayan ve inandığım bir-iki menajerden biri olan Mithat Halis’e sordum. İşte söyledikleri:“Fenerbahçe, Berisha’yı aldığı gün en iyi transferi yaptı diye söyledim. Gene aynı düşüncedeyim.”

‘F.BAHÇE’YE GELMEDEN ÖNCE RAKİBE DEĞİL TOPUN ODLUĞU YERE PRES YAPARDI’

“Mithat Halis böyle deyince “O zaman niye oynayamıyor, Salzburg’da attığı golleri burada niye atamıyor?” diye sordum.“Salzburg kalabalık hücum edip önde basardı. Rakibe değil, topun olduğu yere pres yapardı. Çabuk oynardı. Böyle olunca Berisha rahatça boş anlar bulup, daha fazla topla bulup golleri rahatça atardı.”

‘ÇOK SAĞLAM BİR SPORCU KİŞİLİĞİ VAR’

“Mithat Halis’e göre:“Berisha’da çok sağlam bir sporcu kişiliği var. Ön direk koşularını çok iyi yapar. Sıkça ceza alanı dışına çıkıp arkadaşlarına pozisyon hazırlar. 11 asisti böyle yaptı. Son vuruşlarda becerilidir.”

‘ANTWERP GOLÜ DIŞINDA GÖREMEDİK’

“Güzel de bir Antwerp golü dışında biz Berisha’dan bunların hiçbiri görmedik. Hazır, formda ve golcü özellikleriyle Fenerbahçe’ye geldiği kesin. O zaman niye oynayamıyor, niye golleri atamıyor?”

‘DERİN BİR YANLIŞ, CİDDİ SORUNLAR VAR GİBİ’

“Bu işte derin bir yanlış, ciddi sorunlar var gibi… Berisha mı kusurlu, hoca mı kusurlu anlamadım.Ancak şurası kesin: Fenerbahçe’ye gelip ileri giden, aşama yapan futbolcu yok. Acaba Berisha da Fenerbahçe’nin kötü ikliminden mi etkilendi?”

10 MAÇTA 2 GOL 2 ASİST

Fenerbahçe’nin Salzburg’dan transfer ettiği Mergim Berisha, Sarı Laicvertli formayla toplamda 10 maçta 2 gol atıp 2 asist yaptı. Alman golcünün Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 10 milyon Euro…

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.