Son dakika haberleri: Galatasaray’dan transfer çıkarması! Herkes orta saha beklerken Fatih Terim’den sürpriz talep
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberleri: Galatasaray’dan transfer çıkarması! Herkes orta saha beklerken Fatih Terim’den sürpriz talep

Son dakika haberleri: Galatasaray’dan transfer çıkarması! Herkes orta saha beklerken Fatih Terim’den sürpriz talep

ABONE OL
Kasım 17, 2021 11:24
Son dakika haberleri: Galatasaray’dan transfer çıkarması! Herkes orta saha beklerken Fatih Terim’den sürpriz talep
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASLAN’DAN DEV OPERASYON

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda mücadele eden Galatasaray’da tüm gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Süper Lig’de liderle olan puan farkını azaltmak isteyen sarı-kırmızılılar, bir yandan da UEFA Avrupa Ligi’nde gidebileceği noktaya kadar zorlamak istiyor. Dev kulüpte tüm bu gelişmelerin ışığında Teknik Direktör Fatih Terim’in devre arası için transfer raporunu yönetime sunduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılıların iki Nijeryalı’yı kadrosuna katmak için uğraştığı vurgulandı.

‘BİR HEDEFİMİZ VAR’

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Kasım ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, kendilerini futbolda ileriye götürecek yeni bir sistem kurmayı hedeflediklerini söyledi. Elmas, “Kerem ve Taylan gibi oyuncuların bir ön takımda, Galatasaray sistemine uyacak şekilde yetiştirilmesi ve oynayarak hazır hale gelmesi gibi bir hedefimiz var” ifadelerini kullandı.

HÜCUM HATTINA TAKVİYE

Fanatik Gazetesi’nin haberine göre; Milli araya girildi, Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde önemli hedefleri bulunan Galatasaray ‘da gündem transfer çalışmalarına kaydı. Teknik patron Fatih Terim’in talebi üzerine Ocak ayında yapılacak takviyeler için erkenden kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, 6 numaralı pozisyonun yanı sıra hücum hattını da güçlendirmeye hazırlanıyor.

SIMON VE KALU LİSTENİN TEPESİNDE

Bu doğrultuda gündeme iki yeni ismin daha geldiği ortaya çıktı. Şu sıralarda rotayı Fransa Ligi’ne çeviren Galatasaray’da, listenin tepesinde yer alan iki oyuncunun; Moses Simon ve Samuel Kalu olduğu öğrenildi.

ÇOK YÖNLÜ OLMALARI AVANTAJ

İkisi de Nijeryalı olan bu oyunculardan 24 yaşındaki Kalu, Bordeaux’da hem sağ hem de sol kanatta görev yapabiliyor. 26 yaşındaki Simon ise ağırlıkla sol çizgide şans bulmasına rağmen, forvet arkasında ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

FRANSA’YA TRANSFER ÇIKARMASI

Fatih hocanın, her iki oyuncuyu da yüksek teknik kapasiteleri ve özellikle de çok hızlı oldukları için tercih ettiği belirlendi. Galatasaraylı yetkililer, bu hafta içerisinde Fransa’ya çıkarma yaparak her iki oyuncunun kulübüyle de temas kuracak.

D’AVILA FAKTÖRÜ KULLANILACAK

Galatasaray’ın son yıllarda hem iç hem de dış transferde çok yoğun çalıştığı menajer William D’Avila’ya bağlı olan her iki oyuncuya da teklifini sunacak olan Sarı-Kırmızılılar, Moses veya Kalu’dan birini renklerine bağlamayı hedefliyor.

YÖNETİM FORMÜL HAZIRLADI

Yönetim, kulüpleriyle kontratları devam eden bu iki oyuncunun yüksek bonservis bedellerini, tıpkı yaz döneminde olduğu gibi çeşitli başarı bonusları ve uzun vadeli taksitlerle karşılamayı planlıyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.