Son dakika haberleri: Newcastle United’ın transfer listesi ortaya çıktı! Devre arasında müthiş hareketlilik, 50 milyon sterlin….
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika haberleri: Newcastle United’ın transfer listesi ortaya çıktı! Devre arasında müthiş hareketlilik, 50 milyon sterlin….

Son dakika haberleri: Newcastle United’ın transfer listesi ortaya çıktı! Devre arasında müthiş hareketlilik, 50 milyon sterlin….

ABONE OL
Kasım 17, 2021 08:12
Son dakika haberleri: Newcastle United’ın transfer listesi ortaya çıktı! Devre arasında müthiş hareketlilik, 50 milyon sterlin….
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LİSTEDE 5 İSİM YER ALIYOR

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United’ın yeni teknik direktörü Eddie Howe, transfer için gözünü ocak ayına dikti. Suudi konsorsiyum, satın aldığı Newcastle’da ocak ayı transfer dönemi için 50 milyon sterlin ayırdı. Mirror’ın haberine göre; Howe da bu bütçe kapsamında listesindeki ilk 5 ismi belirledi…

DONNY VAN DE BEEK

Manchester United’ın orta saha oyuncusu Donny van de Beek, 2020’nin yaz ayında geldiği takımında mutsuz durumda. Transferinden itibaren süre bulmakta zorlanan Hollandalı futbolcunun ayrılmak istediği İngiliz basınında yazıldı. Eddie Howe, daha fazla oynamak isteyen Beek’i ocak ayında kiralamak istiyor.

JESSE LINGARD

Jesse Lingard’ın da durumu Donny van de Beek’ten farksız. İngiliz futbolcu, daha fazla süre bulmak için takımdan ayrılmak istediğini Manchester United Yönetimi’ne iletti. Öte yandan İngiltere’nin Dünya Kupası kadrosunda da yer almak isteyen Jesse Lingard için Newcastle Teknik Direktörü Eddie Howe devreye girecek ve oyuncuyu bonservisiyle kadroya katmak isteyecek.

TONI KROOS

Hem takıma hem de orta sahaya bir lider isteyen Eddie Howe’un listesindeki en önemli isimlerden biri de Real Madrid’in Alman yıldızı Toni Kroos. 31 yaşındaki futbolcu, futbolu Real Madrid’de bırakacağını açıklamasına rağmen Newcastle’ın yapacağı teklifle kariyerinin son döneminde Premier Lig tecrübesini yaşamak isteyebileceği belirtildi.

NIKLAS SÜLE

Bayern Münih’in savunma oyuncusu Niklas Süle, Newcastle için gerçekçi bir hedef olarak gözüküyor. Howe’un savunmaya özellikle istediği Süle için Chelsea de devrede. Ocak ayında bir transfer savaşı yaşanacak gibi duruyor…

TYRONE MINGS

Eddie Howe, Premier Lig’in dinamiklerini bilen bir stoperi de kadrosuna katmak istiyor. Bu durumda da Newcastle, Howe’un Bournemouth’ta birlikte çalıştığı ve şu sıralar Aston Villa’da forma giyen Tyrone Mings için ocak ayında teklif yapacak.

BONUS: MICHAEL EDWARDS

Öte yandan Eddie Howe, Liverpool’un şu anki sportif direktörü Michael Edwards’ın Newcastle’a katılmasını istedi. Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Edwards da kulüpten ayrılmak istediğini yönetime belirtti. Edwards; Salah, Mane ve Firmino gibi oyuncuların Liverpool’a transferinde başrol oynamıştı.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.