Son dakika… Ömer Çelik’ten Başak Cengiz açıklaması!

Son dakika… Ömer Çelik’ten Başak Cengiz açıklaması!

ABONE OL
Kasım 19, 2021 19:00
Son dakika… Ömer Çelik’ten Başak Cengiz açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ataşehir’de Can Göktuğ Boz’un sokakta samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz, hastanede hayatını kaybetti.

Konuya ilişkin twitter hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Karşı karşıya olduğumuz gaddarlık ve cinayeti tarif edecek kelime bulamıyoruz! Başak Cengiz nezdinde hedef alınan tüm insanlıktır, tüm kadınlarımızdır! Başak Cengiz’e rahmet diliyoruz. Bu cinayeti işleyene ve ait olduğu canice zihniyete lanet olsun!” dedi.

Çelik, “Bir kadını sadece masum ve “SAVUNMASIZ” olduğu için hedef aldığını söyleyen canice bir zihniyetle karşı karşıyayız. Toplumumuzun her bir zerresi bu canice zihniyetle, eğitim, hukuk ve bilinçlenme yoluyla mücadele etmelidir. Bu canice zihniyeti oluşturan her şeye ve bu zihniyetin hayatımızda dolaşan her bir ipucuna karşı bilinçlenme seferberliği ile hareket etmeliyiz” şeklinde açıklama yaptı.

YÜREK KANATAN BİR ACIMIZ VAR

Ömer Çelik yaptığı açıklamada, Bugün insanlık namına, kadınlarımız adına Başak Cengiz’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Yürek kanatan bir acımız var. Her türlü ayrılığı gayrılığı bir kenara bırakarak insanlık namına topluca duyarlılık göstermeliyiz! Gelin tüm canlarımız yüreklerimizi ortaya koyalım ve kadın cinayetlerine karşı daha güçlü şekilde “YETER” diyelim; “DUR” diyelim! Bir bilinçlenme seferberliği için toplumumuzun her bir zerresine ve tüm yüreklere ihtiyacımız var” dedi.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.