Son dakika – PSG’de dünyayı şok eden skandal! Takım arkadaşını dövdürdü, nedeni ise…
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika – PSG’de dünyayı şok eden skandal! Takım arkadaşını dövdürdü, nedeni ise…

Son dakika – PSG’de dünyayı şok eden skandal! Takım arkadaşını dövdürdü, nedeni ise…

ABONE OL
Kasım 19, 2021 04:12
Son dakika – PSG’de dünyayı şok eden skandal! Takım arkadaşını dövdürdü, nedeni ise…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PSG’DE DEPREM

Paris’te 4 Kasım akşamı PSG’nin kadın futbolcularının bulunduğu arabaya kimliği belirsiz kişiler tarafından bir saldırı düzenlendi. Saldırının arkasındaki detaylar ise şok etti. İşte çok konuşulacak olayla ilgili tüm detaylar…

KIRMIZI IŞIKTA SALDIRI

PSG Kadın Futbol Takımı, 4 Kasım akşamı Boulogne Ormanı yakınlarındaki bir restaurantta yemek yedi. Dönüş yolunda Diallo’nun kullandığı araca kırmızı ışıkta durduğu sırada iki maskeli adam saldırdı.

SADECE HAMRAOUİ’YE SALDIRIP BACAKLARINA VURDULAR

Saldırganlar araçtan sadece Hamraoui’yi indirerek demir sopalarla, yıldız futbolcunun özellikle bacaklarına vurmaya başladı. Araçta bulunan Diallo’nun kılına dahi dokunmayan saldırganlar saldırı sonrası kaçarak uzaklaştı. Hamraoui ise ellerine ve ayaklarındaki yaralanmalar nedeniyle hastanede tedavi altına alındı

ŞOK GELİŞME: DİALLO GÖZALTINA ALINDI

Kafaları karıştıran saldırı sonrası soruşturmasını sürdüren polis dün sabah Aminata Diallo’yu Paris’teki evinde gözaltına aldı. Henüz kanıtlanmasa da Hamraoui’ye yapılan saldırının arkasında Diallo’nun olduğu düşünülüyor.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüp saldırıyı ‘güçlü bir şekilde’ kınadı ve dün yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Paris Saint-Germain, yargılamanın bir parçası olarak Aminata Diallo’nun bu sabah Versailles SRPJ polisi tarafından gözaltına alındığını bildiriyor.”

‘EK GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI’

Açıklamada, saldırının gerçekleştiği tarihten bu yana oyuncuların sağlığını korumak amacıyla ek güvenlik tedbirleri alındığı, soruşturma için gereken bilgilerin aktarımı konusunda emniyet yetkilileriyle ortak çalışıldığı vurgulandı.

TAKIM OYNAMAK İÇİN SALDIRIYI PLANLADI

Hamroui ile aynı mevkide yani orta sahada oynayan Diallo’nun forma şansı bulamadığı için böyle bir saldırıyı planladığı iddia edildi.

DİALLO, SALI GÜNÜ İLK 11’DE BAŞLADI

Öte yandan geçtiğimiz Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le karşılaşan PSG’de Hamraoui saldırı nedeniyle sakat olduğu için Diallo ilk 11’de forma giymiş ve Fransız ekibi maçı 4-0 kazanmıştı.

TARAFTARLAR ÇILDIRDI

Diallo’nun sorgusu halen devam ederken PSG taraftarlarından 26 yaşındaki Fransız futbolcuya çok büyük tepki var. Önümüzdeki günlerde polisten soruşturmayla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.