Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Başakşehir transferde rakip oldu! Sözleşme uzatmadı, devre arası bombası
  • ALSANA HABER
  • Spor
  • Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Başakşehir transferde rakip oldu! Sözleşme uzatmadı, devre arası bombası

Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Başakşehir transferde rakip oldu! Sözleşme uzatmadı, devre arası bombası

ABONE OL
Kasım 16, 2021 13:36
Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Başakşehir transferde rakip oldu! Sözleşme uzatmadı, devre arası bombası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde bulunan Galatasaray devre arası için kolları sıvadı. Aslan orta sahaya takviye için Süper Lig’in parlayan yıldızını gündemine aldı. Galatasaray’ın transfer planlarına Emre Belözoğlu ve Başakşehir rakip oldu

ASSUNÇAO’YA VEDA EDECEK

Ocak ayındaki ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray’da bazı ayrılıklar da yaşanacak. Teknik direktör Fatih Terim’in raporuna göre çalışmalarını sürdüren yönetim, göze giremeyen Gustavo Assunçao’ya veda edecek.

SATIN ALMA OPSİYONU 3.5 MİLYON EURO

Maliyetinin yüksek olmaması, Galatasaray’ın bu işten en az zararla çıkmasını sağlayacak. Sarı-kırmızılılar Famalicao’ya 1 senelik kiralama bedeli olarak 100 bin euro öderken, oyuncunun satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon euro…

6 NUMARA TRANSFERİ

Süper Lig’de kadrosuna kattığı isimlerin parlamasıyla bu sezona damga vuran Galatasaray’da gündeme sürpriz bir isim geldi. Devre arasında 6 numara takviyesi yapmayı düşünen Cimbom, transfer listesine Fatih Karagümrüklü yıldızı ekledi.

GÜNDEMDEKİ İSİM BERTOLACCI

Orta saha mevkisine transfer yapmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla göz dolduran Bertolacci’yi gündemine aldı.

SÖZLEŞME UZATMA TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ

VavaCars Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 30 yaşındaki Bertolacci, takımının sözleşme uzatma teklifini reddetti.

BAŞAKŞEHİR DE İSTİYOR

Galatasaray’ın ilgilendiği Bertolacci ile Başakşehir’in de ilgilendiği belirtildi. Emre Belözoğlu’nu takımın başına geçiren ve 4 maçta 4 galibiyet alan Başakşehir’de eknik direktör Emre Belözoğlu’nun, 30 yaşındaki orta sahayı istediği ve yönetime transfer için bir rapor sunduğu ifade edildi.

DEVRE ARASINDA BONSERVİSLE GÖNDERİLEBİLİR

Bertolacci’nin sözleşme uzatma teklifini geri çevirmesinin ardından Fatih Karagümrük, oyuncusunu sezon sonu bedelsiz göndermek yerine devre arasında bir miktar bonservisle göndermeyi tercih edecek.

BERTOLACCI’NİN GÖNLÜ GALATASARAY’DA

Başakşehir ve Galatasaray’ın ilgilendiği Bertolacci’nin tercihinin ise sarı-kırmızılı takım olduğu belirtildi. Kariyerinde Roma, Lecce, Genoa ve Sampdoria kulüpleri bulunan 30 yaşındaki İtalyan orta saha geçtiğimiz sezon devre arasında Karagümrük’e transfer oldu.

8 MAÇTA 7 GOL

Bu sezon Süper Lig’de performansıyla göz dolduran Andrea Bertolacci 8 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.

GEDSON LİSTEDE

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde son ana kadar transferi için uğraştığı Portekizli futbolcu Gedson Fernandes için devre arasında Benfica’nın kapısını bir kez daha çalması bekleniyor.

SADECE 47 DAKİKA

Benfica, sezon planlarında olduğu için Galatasaray’a göndermediği Gedson Fernandes’e 3 lig maçında toplam 47 dakika süre verdi. 22 yaşındaki oyuncunun son olarak Benfica B takımı ile antrenmana çıkacağı açıklandı.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.