TANJU ÇOLAK’TAN TOKAT GİBİ YANIT “COŞKUN SABAH BÖYLE Mİ GÜNDEME GELMEK İSTİYOR?
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • TANJU ÇOLAK’TAN TOKAT GİBİ YANIT “COŞKUN SABAH BÖYLE Mİ GÜNDEME GELMEK İSTİYOR?

TANJU ÇOLAK’TAN TOKAT GİBİ YANIT “COŞKUN SABAH BÖYLE Mİ GÜNDEME GELMEK İSTİYOR?

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 18:54
TANJU ÇOLAK’TAN TOKAT GİBİ YANIT “COŞKUN SABAH BÖYLE Mİ GÜNDEME GELMEK İSTİYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Gökay Kalaycıoğlu’ nun sunduğu ‘Haber Bahane’ programına katılan Türk Müziği’nin usta sanatçısı Coşkun Sabah, söylediği sözlerle yeniden gündem oldu. Bir dönem doludizgin aşk yaşadığı Hülya Avşar hakkında sorulan soruları yanıtlayan Coşkun Sabah açıklamasında “Ben askerdeyken Hülya beni Tanju Çolak ile aldattı” diyerek yaptığı ihanet itirafı ile magazin gündemini salladı.

Yine aynı programda Sabah, unutulmaz şarkıların yazarı eski dostu Ahmet Selçuk İlkan hakkında ise şaşırtan ifadeler kullandı. Aralarında çıkan telif tartışmaları geçtiğimiz yıllardan beri devam ederken Coşkun Sabah, dillerde dolaşan şiirlere ve şarkı sözlerine imza atan İlkan’ı hedef aldı.

Ahmet Selçuk İlkan’ın Coşkun Sabah hakkında yaptığı “20 yıldır onu uyarmama rağmen sahnede adımı anmadı. Şarkılarımda cayma hakkımı kullansam sahneye çıkıp söyleyecek başka şarkısı yok” açıklamasına yanıt veren Coşkun Sabah “Bu arkadaş bizim rolümüzü çalmaya çalışıyor. İlkan bizim yaptığımız sükseyi kıskandı. Herkes haddini bilecek.” demişti.

Coşkun Sabah’ ın, Tanju Çolak ve Ahmet Selçuk İlkan ile ilgili sözleriyle yeniden gündem olmasının ardından Tanju Çolak ve Ahmet Selçuk İlkan ilk kez konuyla ilgili AL SANA HABER’ e bağlanarak Sabah’a yanıt verdi.

Genel Yayın Yönetmenliği’ ni Savaş Kalafat’ ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun yaptığı Al Sana Haber masasına bağlanan Tanju Çolak ve Ahmet Selçuk İlkan, Coşkun Sabah’a programdan yanıt verdiler. İşte detaylar…

Seyhan Soylu’ nun “Coşkun Sabah’ın ‘Ben askerdeyken Hülya beni Tanju ile aldattı. Çok üzüldüm. Yazıklar olsun ikisine de’” sözlerini nasıl değerlendiriyorsun?” sorusu üzerine Tanju Çolak gülerek “Ya Allah Aşkına. Ben ne diyeyim? Çok komik bu. Coşkun Sabah böyle mi gündeme gelmek istiyor?” diyerek cevap verdi.

Gökay Kalaycıoğlu bunun üzerine “Peki Hülya ile bu mesele ortaya çıktığında sen Coşkun Sabah ile Hülya Avşar’ ın beraber olduğunu biliyor muydun?” diye sordu. Tanju Çolak ise “Ben vallahi bilmiyordum arkadaşlar. Ben bunu bir gün programınıza gelip daha net anlatayım da Coşkun Sabah da rahatlasın. 6 ayda bir pişmiş pilav gibi getirmenin bir anlamı yok. Bana ne Coşkun Sabah’ın ilişkisinden. Beni ilgilendirmiyor. Yaptığı şeyler onu küçültüyor farkında değil. Peki bu adam bana küs de her gördüğü yerde sarılıp öpüyor, kucaklıyor. Bu ne olacak ya?” dedi.

Masa yorumcularından Gazeteci Sinan Güzel’ in “Askerden sonra size ulaşmış. Sizinle görüştüğünü söylüyor. Yüz yüze geldiniz mi?” sorusu üzerine Tanju Çolak “Valla hiç konuşmadık. Yalan! Yalandan bol bir şey yok” diye yanıtlayarak telefonu kapattı.

Tayyar Işıksaçan ise Coşkun Sabah’ ın eski konularla ilgili yeniden gündeme gelmesiyle ilgili “Bugün kendimi sorgularım. 35 sene önceki bir malzemeyle gündemde olmak beni bitirir biliyor musun? Demek ki hiçbir şey yapamadım ki bugün 35 yıl öncesine sığınıyorum. Hülya’dan utanırım. Hülya’ nın çocuğundan utanırım. Karımdan çocuğumdan utanırım. Tanju’dan, Tanju’nun çocuğundan, torunundan utanırım. Ne gerek var?” sözleriyle eleştirdi.

Ardından canlı yayına bağlanan Söz Yazarı ve Şair Ahmet Selçuk İlkan ise “Ben bir kez konuştum ve sözün özünü konuştum ama karşımdaki arkadaşımın her kanalda bu kadar saygısızca ve pervasızca konuşacağını düşünmemiştim.  İnternete bir Coşkun Sabah yazalım bir de Ahmet Selçuk İlkan yazalım. Kim haber delisi? Kim reklam delisi? Google sizi yanıltmaz” derken söze giren Gökay Kalaycıoğlu “Ahmet Ağabey, diyor ki ‘Ben bir şarkı sözü aldım diye ömrüm boyunca müebbet hapse mi çarptırıldım? Ben ömrüm boyunca o adamın ismini zikretmek zorunda mıyım arkadaş?’ diye serzenişte bulunuyor” dedi.

Ahmet Selçuk İlkan “Bir kere kader mahkumu muyum? diyor. O kader mahkumu değil, o bir kibir mahkumu. Ben demekten yorulmadı yıllardır. Ve yıllardır kaybettiği şöhreti yeniden kazanmak için yalnız bana değil, ona kim merhaba dese, onun kusurlarını arayarak öne geçmeye çabalıyor ve polemik yaratmaya çalışıyor.

Coşkun Sabah ‘Bu şarkı benim’ diyorsa hadi buyursun okusun bakalım bir albümde ya da bir reklam müziğinde benim iznim olmadan. Şiiri bu kadar küçümseyen adama soruyorum. Siz İstiklal Marşı’ nın şiirini kendi müziğinden ayırırsanız İstiklal Marşı kalır mı?

Benim tek savaşım emek hakkı ve alın teri eşit bölünmelidir. Coşkun Sabah’ ın 10 şarkısı varsa benim imza attığım 1000’ in üzerinde şarkım var. Coşkun Sabah bana özenmeli. Ben niye ona özeneyim?

Eğer Coşkun Sabah diğer şarkılarında ve yaptığı bestelerde de bu kadar başarılı olabilseydi yüzlerce şarkısı tutardı. Niye yalnız bizim şarkılarımız tuttu?” diyerek serzenişte bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.