Tuba Büyüküstün’den ‘Murat Boz’ sorusuna yanıt!

Tuba Büyüküstün’den ‘Murat Boz’ sorusuna yanıt!

ABONE OL
Kasım 18, 2021 15:48
Tuba Büyüküstün’den ‘Murat Boz’ sorusuna yanıt!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuba Büyüküstün, önceki gün Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen “Oyuncu Bakış Açısıyla Toplumsal Olayların Sinemaya Etkisi“ konulu söyleşiye katıldı. Yapımcı Zeynep Atakan’ın moderatörlüğünü üstlendiği söyleşiyi genç sinemacılar ve öğrenciler izledi.

Söyleşide oyuncu- yönetmen ilişkisinden kadın haklarına, dijitalleşmenin öneminden İstanbul’daki değişime kadar birçok konuda konuşan Büyüküstün, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

SON PROJESİ HAKKINDA KONUŞTU

Tuba Büyüküstün, şarkıcı Murat Boz ile birlikte başrolünde yer aldığı dijital bir platformda yayınlanacak olan ‘Another Self’ dizisinin çekimleri hakkında konuştu.

Çekimlerin tamamlandığını söyleyen güzel oyuncu, “Çekimler harika geçti. İstanbul’da başladık, Ayvalık’ta devam ettik, İstanbul’da bitirdik” ifadelerini kullandı.

“SİZ DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ”

39 yaşındaki Büyüküstün, Boz ile çıkan aşk haberleriyle ilgili olarak “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz” açıklamasını yaptı.

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Daha önce Onur Saylak’la bir evlilik yapan Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde katıldığı Athena konserinde, “Arkadaşız. Adım herkesle yazılıyor” diyerek, Boz’la aşk haberlerini yalanlamıştı.

NE OLMUŞTU?

Murat Boz, geçtiğimiz aylarda dizideki rol arkadaşlarıyla set yorgunluğunu attıkları sırada çekilen fotoğrafları paylaşmış ve günlerce konuşulmuştu.

MURAT VE TUBA’DAN YENİ POZ

Bunun ardından adları aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un; rol arkadaşları Burcu Alptekin’in yayınladığı karedeki samimi halleri dikkat çekmişti.

Çekimin son anlarında gözlerinin açık olduğu poza Alptekin, “Uzun bir gecenin ardından aslında ve gerçekte olan” diyerek, ikinci karede gözlerinin kapalı olduğu anı yayınlamıştı.

HAYATINDAKİ DÖNÜM NOKTASI

Öte yandan Tuba Büyüküstün söyleşide; hayatındaki dönüm noktasının Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesini kazanması olduğunu söyledi. Oyuncu, “Daha önce insanlarla fazla ilişki kurmuyordum. Sanatın hayatıma girmesiyle birlikte iletişim kurmaya başladığımı fark ettim. Tomris Giritlioğlu ile tanışmam dönüm noktalarımdan biri oldu. Yoksa oyuncu olmayacaktım. Tomris hanım elimden tuttu ve bırakmadı” dedi.

“SON DÖNEMDE İSTANBUL’DA OLMAK BANA ACI VERİYOR”

Yeni yerler keşfetmeyi sevdiğini belirten oyuncu, “Güzel sanatlar mezunuyum ve görsellik benim için çok önemli. Bu beni çok besliyor. Güzel yerlerde olmak benim için çok önemli. O yüzden son dönemde İstanbul’da olmak bana acı veriyor. Bütün boş vakitlerimde güzel şeyler görebileceğim yerlere gitmeye çalışıyorum. Sergiler, ressamlar… Bunun Türkiye’de çok eksik olduğunu düşünüyorum. Çok ciddi sanat eğitimini almadılarsa kendilerine eğitim vermeleri gerektiğini düşünüyorum. O tablolarda müthiş mizansenler var, müthiş duygular var” ifadelerini kullandı.

“KIZLARIM BENİMLE GURUR DUYUYOR”

Maya ve Toprak Saylak isimli iki kız çocuğu olan ünlü isim, kızlarının kendisiyle gurur duyduğunu belirtti. Büyüküstün, “Çocukları için annesinin ne yaptığı çok önemli. Ben şunu çok iyi hissediyorum kızlarım benimle gurur duyuyorlar. Bazen oturup yaptığım işleri seyrediyorlar. Bahsederken gurur duyuyorlar” diye konuştu.

“NEDEN KİMSE MEKTUP YAZMIYOR?’ DİYE AĞLAYAN BİR KIZIM VAR”

Büyüküstün, “Dijitalin sizin mesleğinize etkisi ne oldu?” sorusuna; “Teknoloji özürlü bir insanım. Analog bir insanım. Bunu gurur duyarak söylemiyorum. Eskiden gurur duyardım ama geldiğimiz noktada dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğunu, bu konuda kendimi eğitmem gerektiğinin farkındayım. Pandemi sürecinde birazcık kenarından köşesinden içeri girdim. Kızların bir tanesi teknoloji ile müthiş ilgili diğeri benim gibi. ‘Neden kimse mektup yazmıyor?’ diye ağlayan bir kızım var.” şeklinde yanıt verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.