TUĞBA EKİNCİ’ DEN DENİZ AKKAYA’YA BİSEKSÜEL MİSİN?

ABONE OL
Kasım 23, 2021 11:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafta içi her gün FLASH TV’de Business Channel yapımcılığında Seyhan Soylu moderatörlüğü’nde Nihat Doğan,Ebru Polat, Nurcan Sabur,Bilal ÖZCAN ve Nurettin Soydan’ın yorumcu olarak yer aldığı ALSANA HABER adlı programına 22 KASIM 2021 tarihinde Deniz AKKAYA konuk olarak katıldı.


Programda gelen soruları cevaplayan Deniz AKKAYA‘ya Tuğba EKİNCİ‘nin sosyal medya hesabı üzerinden sorduğu soru gündem oldu. Deniz AKKAYA programa gelen soruları tüm içtenliği ile cevapladı.

Tuğba Ekinci ; “ Yokluğum fazla belli olmasın diye sert bir soru geliyor, Deniz Akkaya çok güzel bir kadın. Erkeklerin beğendiği kadar Kadınlarında hayran olduğu bir kadın. Deniz’e Biseksüel misin? diye sormak isterdim”’ dedi.

Deniz Akkaya; ‘’ Saçım kısa diye mi bu intiba oluşuyor. Anlamadım. Ülkede adımın yazılmadığı erkek kalmadı. Şimdi mi Biseksüel oldum” dedi. Programın yorumcuların dan Ebru Polat ise, “ Olabilirsin Denizciğim kime ne? Cinsiyetsizde olabilirsin. Kimseyi alakadar etmez. İstersen bir kadına da ister bir erkeğe aşık olabilirsin. Her şey seks değildir. Biseksüel olmak ayıp bir şey değil. Açık yüreklikle bunu söyleyebilecek bir kadınsın sen Denizciğim” açıklamasını yaptı.




Nihat Doğan; Gömlek pantolon sık giyiyor diye mi böyle bir intiba oluşuyor.

Deniz Akkaya; “Şimdi bizim bu ünlü camiasında bir sürü insan var. Ben akıllandıktan sonra hayatımı çok dışarı kapalı yani izole yaşamaya başladım. Ama ben yurtdışına da, seyahatime de gidiyorum, eğleniyorum da. Şimdi iş arkadaşlarımızın ceplerinde tehdit edilebilecek unsurlar vardır. Çünkü aklı eksik parayı sonradan görmüş sonradan ünlenmiş herkes yürüdüğü yolda birtakım açıklar bırakır. Ve o açıklar her zaman kullanılır. Şimdi benimle ilgili kullanılacak bir şey bulamadıkları için bu tür konular çıkıyor. Ve ben de diyorum ki kim görmüş kiminle görmüş ve ne zaman görmüş diye soruyorum.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.