Tuğba Ekinci’den Fahriye Evcen’e ‘estetik’ eleştirisi!

Tuğba Ekinci’den Fahriye Evcen’e ‘estetik’ eleştirisi!

ABONE OL
Kasım 12, 2021 02:24
Tuğba Ekinci’den Fahriye Evcen’e ‘estetik’ eleştirisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun bir aradan sonra ‘Alparslan Büyük Selçuklu’ dizisi ile ekranlara dönen Fahriye Evcen, yer aldığı projelerde güzelliği ile ön plana çıkıyor. Evcen için ‘doğal güzel’ övgüleri gelirken, bunun aksini düşünenler de var.

“MANDALLA SIKIŞTIRILMIŞ GİBİ”

Tuğba Ekinci, tv8’de yayınlanan “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programına konuk oldu. Fahriye Evcen’in estetikli olduğunu belirten Ekinci, canlı yayında 35 yaşındaki oyuncunun burun estetiğini eleştirdi.

“Güzelden anlarım. Burnu yanlış yapılmış, düzeltilmesi lazım. Ben de magazin programı sunduğum için yapıyorum bunu, rencide etmek için değil. Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi. Burnunun kenarları etli kalmış…”

“Ben güzellik hastası bir kadınım, yüz hatlarına çok dikkat ederim. ‘Yaprak Dökümü’ (2006-2010) dizisinde oynadığı dönemde Fahriye Evcen’in kendi burnu…”

“ŞİMDİ BUNA ‘GÜZEL’ Mİ DİYECEĞİZ?”

“Birine ‘çok güzel kadın’ denmesi için doğal olması lazım. Doğal olmadığı için Fahriye benim için ‘güzel kadın’ statüsüne giremez. Doğal kadın güzeldir…”

“Estetik yaptırmış insanlara ‘güzel’ demeyin. Burnu yapılınca güzelleşiyor, şimdi buna ‘güzel’ mi diyeceğiz? O zaman biz niye doğduk böyle; eli, ayağı düzgün. Monica Bellucci 60 yaşına geldi, hala çok güzel. Angelina Jolie 50 yaşında, bir garip oldu, bozdu kendini…”

“Gençliğinden beri doğal olan kadınlara ‘güzel’ deyin. Sektörde kim doğal kaldıysa ona ‘güzel’ deyin. Fahriye Evcen’in burnu yaptırılmış ve yanlış yapılmış.”

“FİZİK GÜZEL AMA…”

Sosyal medya hesabından yaptığı çıkışlarla adından sıkça söz ettiren Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde de iddialı sahne kıyafetiyle dikkat çeken Defne Samyeli’ni hedef almıştı.

Bazı takipçileri, Defne Samyeli’nin tarzını başarılı bulmuştu. Bazı takipçileri ise pek beğenmemişti. Bu isimlerden biri de polemiklerle sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci olmuştu.

Ünlü şarkıcı, Samyeli’nin kıyafetini paylaşıp, “Fizik güzel ama her yeri açınca anlamı kalmıyor. Bir de sahnede çubuk yutmuş gibi duruyormuş” yorumuyla şoke etmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.