TURABİ ACUN ILICALI’YA MEYDAN OKUDU!

TURABİ ACUN ILICALI’YA MEYDAN OKUDU!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 11:24
TURABİ ACUN ILICALI’YA MEYDAN OKUDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acun Ilıcalı’ya meydan okuyan Turabi, paylaşımı yanlış anlaşılınca geri adım attı

 

Son günlerde Survivor All Star hakkında yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran, bu sefer Acun Ilıcalı’yı hedef alan bir paylaşım yaptı. Yarışmayı “Acun Ilıcalı mı sürsün ben mi?” sorusu soran Çamkıran, yanlış anlaşılınca geri adım attı.

Son dönemlerde Survivor All Star ile ilgili sık sık açıklamalar yapan ama kadroda olmayan Turabi yeni bir anket yaptı. Ankette Acun Ilıcalı’nın ve kendi fotoğrafını birleştiren Çamkıran, “Sizce Survivor All Star kim sunmalı?” diye sordu.

“DURDUK YERE ŞAMPİYONLUKLARDAN OLMAYALIM”

Ilıcalı ile kendini kıyasladığı paylaşımı dikkat çeken Turabi hemen ardından ise geri adım attı. Turbo Turabi paylaşımında “Yok daha neler bu anketi yapacak kadar delirmedim daha. Durduk yere 2 Survivor şampiyonluğundan olmayalım şimdi. Sen sunmazsan izlenmez” dedi.

Eski yarışmacı daha sonra ise yanlış anlaşılmamak adına “Hepsi bir şaka” yorumunda bulundu.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran (3 Temmuz 1987, Mersin), Türk oyuncu, dansçı ve dövüşçü. 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin’de doğdu. Aslen Kahramanmaraş Afşin’lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’ne gitti ancak bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem breakdance hem de muay thai dövüş sanatıyla ilgilendi. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı şampiyon oldu. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve ard arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı. Sağlık Bakanlığı’nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı. 2018 yılında üçüncü kez Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmayı 6. olarak tamamladı. 2019 yılında ABD’de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.