ÜNLÜ ÇİFTTEN “AYRILMADIK” POZU!

ÜNLÜ ÇİFTTEN “AYRILMADIK” POZU!

ABONE OL
Kasım 30, 2021 12:37
ÜNLÜ ÇİFTTEN “AYRILMADIK” POZU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan “Ayrılmadık” pozlarıları!

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, nazara mı geldi? Bu yılın en sürpriz aşklarından biri şüphesiz oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç aşkı oldu.

Aşklarını göz önünde yaşayan ve hayranları tarafından çok yakıştırılan çifte nazar değdi. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç yaşadıkları bir tartışma sonucu yollarını ayırdı. Ancak ayrılığa fazla dayanamadıkları konuşulan ikili kısa sürede barıştı. Hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılan Koç ile Özdemir hakkında çıkan haberler ikilinin hayranlarını da merakta bıraktı. Ancak Neyse ki Demet Özdemir instagram hesabından konuyla ilgili jet hızıyla bir paylaşım yaptı.

Instasory‘de sevgilisi ile birlikte fotoğrafını nazar boncuğu emojisiyle paylaşan oyuncu fotoğrafı, ‘Bugün çıkan haber başlıkları’ yazıp Oğuzhan Koç’u etiketleyerek Zeynep Dizdar’ın Nazar şarkısı eşliğinde paylaştı.

Oğuzhan Koç da sevgilisinin paylaşımını kendi sayfasına taşıdı. Çift basında haklarında çıkan haberleri bu şekilde yalanladı. İkilinin ilişkisine evlenecekleri gözüyle bakan ve çıkan haberlerden sonra hayal kırıklığı yaşayan hayranları da ikilinin paylaşımlarıyla rahat bir nefes almış oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.