ÜNLÜ İSİMLER’DEN İBRAHİM TATLISES’E TEPKİ!

ÜNLÜ İSİMLER’DEN İBRAHİM TATLISES’E TEPKİ!

ABONE OL
Aralık 7, 2021 13:37
ÜNLÜ İSİMLER’DEN İBRAHİM TATLISES’E TEPKİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses’e Yaşam Boyu Onur Ödülü verilmesine tepki gösterdi!

Önceki akşam düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde İbrahim Tatlıses’e Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi. Sedef Avcı, Gaye Su Akyol ve İzzet Çapa gibi ünlü isimler de Tatlıses’in geçmişteki kadına şiddet olaylarını hatırlatarak ödül verilmesine tepki gösterdi.

Önceki akşam 47’incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri yaşanan olaylar konuşulmaya devam ediyor. Gecede ödül alan birçok ünlü kadın, konuşmalarında kadına şiddet, taciz ve cinayete dikkat çekti. Bı konuşmaların ardından da yıllar önce adı birçok kadına şiddet haberleriyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses‘e Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.

Altın Kelebek'te "Yaşam Boyu Onur Ödülü" alan İbrahim Tatlıses'e tepki!  Kadına şiddet ile ünlü olan birine bu ödül verilmeli miydi? - KizlarSoruyor

TATLISES’E ÖDÜL VERİLMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Tatlıses’in ödül alması da sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Peş peşe paylaşımlar yaparak Tatlıses’in adının karıştığı kadına şiddet haberlerini gündeme getiren ünlü isimler, tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses'e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' verilmesine tepki yağdı

ÜNLÜ İSİMLER PEŞ PEŞE PAYLAŞIM YAPTI

Şarkıcı Gözde Öney Twitter hesabından “kadınları döven, vuran, vurduran bir şiddet failine ana akım medyada “yaşam boyu onur ödülü” verildi. 5 aralık 2021, türkiye.”

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde İbrahim Tatlıses'e 'Yaşam Boyu Onur  Ödülü' verilmesi tartışma yarattı… – Haber İskelesi

Instagram hesabından “Kadına şiddete hayır” sloganıyla paylaşım yapan oyuncu Sedef Avcı, “Bir sanatçıya Yaşam Boyu Onur Ödülü verilecekse icra ettiği sanatın örnek olması dışında davranışlarının da topluma örnek olması gerekir. Neyi onurlandırıyoruz acaba toplum olarak” dedi.

Şarkıcı Gaye Su Akyol da “Yaşam mı boyu onu ödülü? Vay be.. Hazır vermişken elinizi korkak alıştırmayın ya. Weinstein’a kültür bakanlığı, Epstein’a iyi niyet elçiliğini verin gitsin” ifadelerini kullandı.

Komedyen Kaan Sekban ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bir tarafta kadın gücü, kadına şiddete hayır falan mesajları verilen ödül töreninde İbrahim Tatlıses Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. Seneye de Mehmet Ali Erbil’e verin. Canım Türkiye’m”

İzzet Çapa ise “Kadına şiddetin ayyuka çıktığı bir zamanda Tatlıses’in geçmiş vuukuatlarını görmezden gelip… Yaşam Boyu Onur Ödülü ona veriliyorsa kendi payıma bu defa bütün şarkılarını ayakta alkışladığım İbrahim Tatlıses’i alkışlamama hakkımı kullanıyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.