Will Smith çıtayı yükseltti! Burc Halife’ye tırmandı

Will Smith çıtayı yükseltti! Burc Halife’ye tırmandı

ABONE OL
Kasım 14, 2021 07:24
Will Smith çıtayı yükseltti! Burc Halife’ye tırmandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz mayıs ayında karantinada aldığı kilolar nedeniyle isyan eden Hollywood yıldızı Will Smith, hayatındaki en düzgün fiziğe ulaşma kararını açıklayarak bu macerasını YouTube kanalında sergilemeye başladı.

KİLO VERME MACERASINI YAYINLIYOR

Kilo verme serüvenini ‘Best Shape of My Life’ (Hayatımın En İyi Şekli) başlığı altında altı bölümlük senaryosuz bir dizi haline getiren Smith, ikinci kısımda zirveye çıkmayı misyon edinmişti.

Oyuncu, sonunda amacına ulaştı ve cesaret gerektiren bir eyleme imza attı. Will Smith, dünyanın en yüksek gökdeleni olan Dubai’deki Burc Halife’ye tırmandı.

GÜLÜMSEYEREK POZ VERDİ

53 yaşındaki ABD’li aktör, 828 metre yüksekliğe sahip, 160 katlı binanın tepesinde gülümseyerek poz verdi.

“DUBAI BENİM KİŞİLİĞİMİ FORMA SOKUYOR”

Los Angeles’tan Duba’ye uçan Smith, “Dubai benim kişiliğimi forma sokuyor. Sadece dünyayı nasıl gördüğümü, hayatı nasıl gördüğümü anlatıyor. Bir bina inşa edecekseniz, Burc Halife’yi yapmaya çalışmaz mısınız?'” mesajını paylaştı.

MERDİVEN TIRMANDI

Bir tırmanma takımına bağlı olan ve başında miğferi bulunan üç çocuk babası ünlü aktör, önce kuleye girmek için bir merdiveni tırmandı.

Will Smith, kendi deyimiyle “bir insanın dünya üzerinde insan yapımı bir yapıda olabileceği en yüksek bireysel nokta”ya ulaştı. Smith’in drone ile çekilen görüntüsüne, gülümseyen yüz ifadesi yansıdı.

‘AÇIK EVLİLİK’ İDDİALARINA YANIT

Öte yandan ‘Umudunu Kaybetme’, ‘Ben Efsaneyim’ ve ‘Siyah Giyen Adamlar’ gibi projelerde yer alan Will Smith, geçtiğimiz haftalarda ilk kez Jada Pinkett Smith ile evlilikleri üzerindeki sır perdesini aralamıştı.

Smith, “açık evlilik” yaşadıkları yönündeki iddialara yanıt vermişti. GQ dergisinin kasım sayısına konuk olan ünlü oyuncu, “İlişkimiz tek eşli olarak başladı ama sonra evrildi” demişti.

“GELENEKSEL EVLİLİĞE ASLA İNANMADI”

Smith, evlilikleri boyunca hem kendisinin hem de eşinin başkalarıyla da ilişki yaşadığını itiraf etmişti. “Jada, geleneksel evliliğe asla inanmadı.” ifadelerini kullanan aktör, “Gelenek dışı ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani Jada benden çok farklı bir ortamda büyümüştü” şeklinde konuşmuştu.

Will Smith, “mükemmel ilişkinin tanımıyla ilgili bitmez tükenmez tartışmalar olduğunu da” vurgulamıştı. Oyuncu, konuyla ilgili, “İlişkimizin bir bölümünde tek eşliliği seçtik ama bunun, mükemmel ilişkinin tek yolu olduğunu da düşünmüyorduk” demişti.

“KİMSEYE ÖNERİDE BULUNMUYORUM”

Eşiyle birbirlerine güven duyduklarını ve özgür bıraktıklarını da söyleyen Smith, “Evlilik, bizim için hapishane olamaz.” ifadelerini kullanmıştı. Bunun kendi hayat görüşleri olduğunun altını çizen ünlü aktör, “Kimseye bizim yolumuzu önermiyorum.” cümlesini de sözlerine eklemişti.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA/ SPLASH NEWS/ YOUTUBE

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.