‘Yargı’ dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor!
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • ‘Yargı’ dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor!

‘Yargı’ dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor!

ABONE OL
Kasım 19, 2021 08:48
‘Yargı’ dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, heyecanlı hikayesi ve oyuncu performanslarıyla pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisinin yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu.

Engin’in beklenmedik söyleminin ardından serbest bırakılması, Ceylin ve Ilgaz’ı öfkelendiriyor. Engin’in rahat tutumu ise Savcı Pars’ı deliye döndürüyor.

Metin, Zafer’in cansız bedeninin bagajından kaybolmasıyla dehşete düşüyor. Zafer’in eşkaline uygun ölü bir adam bulunması gerilimi yükseltiyor.

Aylin’in Zümrüt’ün kapısına dayandığı anlar; “Aylin, Zümrüt’ten hesap mı soracak?” sorularını beraberinde getirirken, Gül’ün Çınar’ın suçsuzluğuna nihayet ikna olması dikkat çekiyor.

Ceylin ile Ilgaz’ın arasındaki çekimin gitgide arttığı tanıtımda; Ceylin’in, imalı bir şekilde Ilgaz’a “Yapmayın Sayın Savcım! Bu gidişle aşık olacağım size…” demesi ikili arasında yaşanacaklara dair merakı artırıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Engin’in katil olduğuna dair tüm delillerin yavaş yavaş ortaya çıktığı Yargı dizisinde; Ilgaz ve Ceylin, Osman’ın masumiyetini kanıtlamak için kolları sıvadı.

Bu sefer oğlu Çınar’ı yalnız bırakmamayı seçen Metin’in, bölüm boyunca Zafer’in cesedini bagajında sakladığı anlar, izleyenlere gergin dakikalar yaşattı. Metin’in arabasının bagajında bulunan cesedin ve silahın beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolması izleyenlerin kafasında pek çok soru işareti bıraktı.

Tilmenler’in evinde bulunan kan örneği ile İnci’nin kanının eşleşmesiyle tutuklu yargılanması talep edilen Engin’in, son anda İnci’nin katilinin babası Yekta olduğunu söylemesi seyirciyi büyük şaşkınlığa uğratırken, Yargı’nın bir sonraki bölümünde olacaklara dair merakı zirveye taşıdı.

‘Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Pınar Deniz’in ‘Ceylin’, Kaan Urgancıoğlu’nun ‘Ilgaz’ karakterine hayat verdiği, Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, her pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.